Moji uticsi nakon dva polufinala: previse pesama i dosta razocarenja (Angellina pogotovu, koja je bila moj favorit). Sto se tice mojih favorita:
1. Zorja - deluje kao spreman paket, nastup jako mocan i upecatljiv, i mislim da bi mogla da ostvari jako dobar rezultat. Koliko vidim, strancima je ona isto favorit i komentari na stranim forumima i drustvenim mrezama su odlicni.
2. Sara - kadriranje je bas bilo lose, dok je ona u krugu kamera treba samo nju da snima izbliza. Igraci u tom prvom delu nisu ni potrebni, svakako se jedva vide od slabog osvetljenja i skrecu paznju sa nje. Nije mi nastup nista revolucionarno, kao sto se ocekivalo, i prilicno je sve to bledo u odnosu na ono sto Chanel (kao najveca konkurencija po pitanju koreografije) ima da ponudi. Ali verovatno bi se sve to popravilo do maja, pa ja zato stavljam kao drugog favorita. Pesma mi je i dalje dosta haoticna i nesredjena (mada to se isto moze popraviti do maja).
3. Ana Stanic - Prilicno pristojno i profesionalno, prijatno sam iznenadjen i ne bi mi smetalo da pobedi.
4. Konstrakta - Zanimljivo, ali rekao bih za lokalnu upotrebu, ne znam da li bi se car ove pesme mogla shvatiti u drugim zemljama. Slicno kao Rigoberta u Spaniji, pesma ima zanimljiv tekst, duhovit nastup, i poruku, ali to sve funkcionise samo u okviru kulturnog konkteskta u kom je pesma nastala.