Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Iskreno, baÅ” nemam nikakvu predstavu ko bi mogao od ovih favorita (mislim prvenstveno na Saru, Zorju i eventualno na Konstraktu) biti na kom mjestu kod žirija a na kom kod publike, nekako mi djeluje da bi sve 3 mogle zauzeti prvo mjesto i kod jednih i kod drugih izuzev Konstry za koju ne vjerujem da će je baÅ” toliko visoko žiri podići... Ni top 5 ne mogu sastaviti u smislu pojedinačnog poretka i kod jednih i kod drugih kao ni u ukupnom zbiru, nekako mislim da je sve moguće, utisci su mi totalno pomijeÅ”ani te smatram da će biti gusto i napeto ali ujedno i zanimljivo i uzbudljivo za gledanje!
Sara do pobjede u svakom slučaju, razvali i večeras joŔ jače! ;)

Konstraktu je verovatno baŔ žiri i pogurao do finala u pf-u, ona je tek posle pf-a da kažem baŔ onako "planula" kod publike, tako da bi mogla večeras imati visoke poene i kod jednih i kod drugih, opet zavisi od sastava žirija..

Konstrakta ima ubedljivo najviÅ”e pregleda na Jutjubu za lajv nastup, tako da nemojte uopÅ”te biti ubeđeni da je nju isključivo žiri progurao

Da sam ziri i da trebam da glasam na osnovu nastupa sto sam video po pf i po tome sta mi je za ESC u kombinaciji sta se meni svidja ovako bi glasao

12 - Konstrakta
10 - Sara
08 - Lukas
07 - Zorja
06 - Angelina
05 - Marija Mikic
04 - Ana Stanic
03 - Aca Sofronijevic
02 - Tijana Dapcevic
01 - Zoe

Ljudi usr_ćemo se večeras od fake Italijana i loÅ”eg talijanskog ...

prenos zvanično traje do 00:35...ja kažem do 1: 15 otprilke
juče su probili sat vremena.

Back