Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

A UMETNICA MORA BITI ... POBEDNIK

Uf kako mi drago sto sam gledao, Konstrakta mi je celu nedelju ulepsala, svaka joj cast, dosla i usramotila sve druge. Zao mi je Sare jer je bila super, ali mislim da je bilo ovde ocigledno, na ESC se trazi bas ovo kad neko dodje i uspe da celu paznju svrtki ka sebi nastupom.

E nakon godina price o tom top 5 plasmanu Srbije evo konacno neko ko to moze da ostvari.

Ali tačno zamišljam Turba ispred kompjutera kako vrišti i lupa tastaturu, sav crven u licu...
Dobronameran savet - idi pogledaj neki Putinov govor i olakšaj se... ako me razumeš 😉

A UMETNICA MORA BITI ... POBEDNIK

Uf kako mi drago sto sam gledao, Konstrakta mi je celu nedelju ulepsala, svaka joj cast, dosla i usramotila sve druge. Zao mi je Sare jer je bila super, ali mislim da je bilo ovde ocigledno, na ESC se trazi bas ovo kad neko dodje i uspe da celu paznju svrtki ka sebi nastupom.

E nakon godina price o tom top 5 plasmanu Srbije evo konacno neko ko to moze da ostvari.

Probudi se. 😂

Ali kako Neda uvali Lukasu poene, i to samo ona, niko više... Bljak

Srećom pa ovde se nije oglašavao često član koji je izuzetno gadljiv na sve što predstavlja zgodnu, lepu, uspešnu, seksi i devojku sa samopouzdanjem, uz to ako ima neku estetsku intervenciju... Au. Taj član se oduševljava samo kad su u pitanju čedni jadnici, još ako imaju neki zdravstvenih problema pa to je to. Hajpovanje do besvesti.
Prelepo i konstruktivno komentarisanje našeg nacionalnog izbora na novom forumu, pa da vidimo šta će nam pružiti ovaj eksperiment 🥰

Back