Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Teorija zavjere (nemojte me kamenovat):

Srbija jedina od zemalja podrzava rusiju. Znaci sigurno ce ispasti. Bolje da ispadne s ovim nego sa Zorjom ili Sarom?
A u čemu to Srbija ''podržava'' Rusiju?!
Izgleda da u susjednoj Hrvatskoj ne prestaju sa propagandom protiv Srbije, jedva dočekali da indirektno mogu da peckaju navodno zbog zabrinutosti za Ukrajinu a ustvari Ukrajina je oružje da se opljuje po Srbiji. :sneaky:

Sara ako se bude vraćala na PZE to mora da bude nešto kao Lava. Kakve crne čaršije...
Ono gde je neko postavio sliku sa Brankom Sovrlić i Čaršiijom detinjstva mi je hit.. :D

Ova pobeda je srusila toliko nasih predrasuda o nama samima.

I zvucacu kao oni kenjatori sa tvitera ali zaista pokazuje koliko nas narod zudi sa originalnoscu i autenticnoscu i da nije istina da se to ne trazi, nego nam se ne da.

I sara jo i konstrakta su nesto skroz drugacije.

Ovaj TOP 2 je nauk za sve buduce ucesnike. Eksperimentisite, ulazite, igrajte se.

Ova pobeda je srusila toliko nasih predrasuda o nama samima.

I zvucacu kao oni kenjatori sa tvitera ali zaista pokazuje koliko nas narod zudi sa originalnoscu i autenticnoscu i da nije istina da se to ne trazi, nego nam se ne da.

I sara jo i konstrakta su nesto skroz drugacije.

Ovaj TOP 2 je nauk za sve buduce ucesnike. Eksperimentisite, ulazite, igrajte se.
Tačno tako.

Plus NF je ponovo dobra platforma za plasiranje hitova sa sjajnom produkcijom (well, mostly), tako da se isplati učestvovati.

Svakako mi je Sara bila nešto veči favorit, ali K mi je posle nastupa stvarno bila close 2nd, plus lepo sam sa još nekim predvideo ovde da su ona i Sara žirijev top 2 😁
Kažu mi da je strani reddit svršavao na Konstraktu dan treći.

I ima nas koji stvarno nemamo knjižicu 😁 (ne znam što se čudite i da li znate da je u Srbiji osiguranje ne nemoguće ali zajebanije i plaća se kad si 26+ a nisi zvanično zaposlen, što umetnici često nisu, nisam umetnik, ali eto o tome se između ostalog u pesmi govori).

Suma sumarum, svaki izbor do sada nam je realno bio predvidiv do bola (osim Kona jelte), evo sada malo da budu šokovi i skandali 😁

I nek sam doživeo da je Turby banovan, već danima odustah od prepiranja s njim, čudeći se što je tolerisan ovde 🤣

Back