Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Nego, javlja li se Lukas... kad će neka vanredna konferencija za novinare?
Prvo reče da se namešta pobeda Sari, pa Biberu... i na kraju ode Umetnica.

Stvarno je hit kako zena iskoci potpuno iz drugog plana. 😂
Ja tu nista ne bih dirala, treba da ostane ovakva kakva je, nista da ne prevode. Ova ideja sa titlom je skroz dobra. Malo produkciju da nabudze samo. Nekako sve vise imam utisak da je ovo toliko pomereno da ne moze da bude flop. 😂

I u glavi mi je occidentalis karma, ne znam zasto...

Zadovoljna sam. kad bolje razmslim - rizik je, cela pesma je zasnovana na tekstu, ali simbolika može biti na sceni u dvesta hiljada varijanti, drugačija je, pleni, mislim da ovo može biti jako visoko samo da bude pravilno shvaćeno, razbuacala je svaki kliše, da nisam očekivala - nisam. Nadam se da će na zvaničan ESC kanal STAVITI SPOT SA TITLOM. TITL mora da ide svuda. Baš mi je drago!

Ma ići će verovatno i nastup i spot na ESC kanal, bar se meni tako nešto čini. Mnoge zemlje stave nastup kad izaberu, pa kad dođe spot onda i njega stave tamo. A ona sad već ima oboje, samo da iseku spot iz onog Triptiha koji već ima titl.

Cini mi se da je Sara prihvatila tu cinjenicu mirno jer jednostavno se osetio taj Konstraktin momenat, nije izgubila zamalo ili sta vec, jednostavno je imala vise nego duplo manje glasova od nje
I Coby bas dzentlmenski potez

Deluje mi da niko nije ljut (osim dezurnog galamdzije)

Naravno da nema mesta ljutnji, jer uprkos favoritima, ta pobeda nije bila nikome obećana.
Konstrakta je bljesnula nakon prve večeri, ljudi su se zaljubili u nešto neobično i drugačije i voila, eto je u Torinu. Lep epilog.
Ipak, i dalje mi je neopisivo krivo zbog Sare :cry:

Pa možda skupa sa pjesmom sve ako je plaćala, ali je opet previše. Iako ne sumnjam da joj Zigman uzeo par iljada za kostim 😄

Ne verujem da je bas 30k, ali se nakupi tu troškova... Reditelj, animacije za ekrane, ona scenografija, plesaci, kostim, kostimi za plesače... Huawei joj je sponzor tako da nije baš sirotica😃

Back