Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Vidim da su reakcije stranaca bas ekstremne, ili su ljudi odusevljeni ili zgrozeni.
To je super! (y) Ravnodušnost je najgora na ovakvom takmičenju.

Inače, meni su se ovde neki podsmevali kada sam podržavao Gift, a oni u polufinalu kod žirija 3x12+10+8 i ukupno drugo mesto, ha!!! 👏🤑💪

Mirković najavio veliku koncertnu turneju nase najveće zvezde pod nazivom "Može i bez RTS-a"!
Što volim kada tako uđu u lične prepirke, pa mere čiji je veći.
Calm down Marry, no one gives a fuck.

Pa i ja sam povukao paralelu sa Ay Mama jer su isto tako Španci bili oduševljeni dok je ogromna većina van Španije bila u fazonu 'šta vam je, što to hoćete da šaljete', a pjesma je apsolutna hitčina (i zvanični broj 1 na top listi bila, što im se nije desilo od Lo Malo 2018. godine), tako smo i mi kao 'e ovo je vrh' i vole ljudi pjesmu, a sad što je mnogima nejasno što, to je druga priča. Praće ruke i ko neće i siguran sam da je ovo 'grower' te da će uskoro i ti što kritikuju, mnogi da zavole kad izanaliziraju tekst i uđe im u uho dodatno

Na kraju dana, meni je toliko drago da su top 2 bila dva vrhunska kvalitetna kreativna tima koja su oba našla inspiraciju u svetskoj i srpskoj umetnosti (Marina Abramovič, 8/9 bit i sl.) i pobedio je za dlaku onaj koji je to uradio na malo pitkiji i efektniji način i to je to.

Back