Delim misljenje. Jednostavno smo pogresili sa izborom i to je to. Sve vise vidim Telemoveis scenario.Gledala sam nekoliko reakcija, POTPUNI JE NEPROFESIONALIZAM NE STAVITI TITL NA SVE SNIMKE PESME, većina ništa ne razume, vidi da ona samo pere ruke tri minuta, sve im je konfuzno, zbunjeni su, postajem skeptična na izvođenje pesme na srpskom, čak i uz titl, nije to taj doživljaj niti se iko može uživeti i razumeti pesmu u kojoj je poenta u tekstu, melodija sam po sebi ne donosi ništa. Uprkos početnom oduševljenju, nisam više sigurna da je ovo dobar izbor. Kad se bolje pogleda: sve je u tekstu, melodija je monotona i bezlična, ostaviti ovo ovako , posle uspešnog festivala je krajnji propust.
Ali bukvalnoSamo da nam vise negujmo srbski ne bira pesme i top
Pa zar je stvarno to moglo utjecati toliko? Ne znam, zar je moguće, ipak je baš izdominirala glasovimaSamo da nam vise negujmo srbski ne bira pesme i top
Naravno da ne.Pa zar je stvarno to moglo utjecati toliko? Ne znam, zar je moguće, ipak je baš izdominirala glasovima
I meni takodje ali ove godine mi je prvi put bas svejedno kako ce se plasirati konstrakta.Ja sam skontao da mi je plasman bitan samo kada volim pesmu koja nas predstavlja.