Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Šta oni gledaju, ja i ne vidim na kanalu snimak sa finala, šta komentarišu? Niko ne vidi titl?

Nema snimka iz finala, već iz polufinala i tu je RTS dodao titl.

Pa možda su snimili reakciju prije ubačenog prevoda, ili nisu uključili CC, ali prevod je tu. Nadam se i da će na ESC kanal da ga ubace

Gledala sam nekoliko reakcija, POTPUNI JE NEPROFESIONALIZAM NE STAVITI TITL NA SVE SNIMKE PESME, većina ništa ne razume, vidi da ona samo pere ruke tri minuta, sve im je konfuzno, zbunjeni su, postajem skeptična na izvođenje pesme na srpskom, čak i uz titl, nije to taj doživljaj niti se iko može uživeti i razumeti pesmu u kojoj je poenta u tekstu, melodija sam po sebi ne donosi ništa. Uprkos početnom oduševljenju, nisam više sigurna da je ovo dobar izbor. Kad se bolje pogleda: sve je u tekstu, melodija je monotona i bezlična, ostaviti ovo ovako , posle uspešnog festivala je krajnji propust.
Delim misljenje. Jednostavno smo pogresili sa izborom i to je to. Sve vise vidim Telemoveis scenario.

Snimak pobedničkog izvođenja i malo atmosfere iz studija
Snimio Vladimir / OGAE Srbija

Nadam se scenariju u kojem se RTS i Konstrakta sukobe oko izmena koje zahteva RTS i Konstrakta odustane, an ESCkAzu smo poslednji. Možda overeeaktujem jer je poenta ove pesme genijalna, ali čemu to, kada to niko neće shvatiti?

Ne bih voleo da Konstrakta odustane pa Sara na taj nacin ode na esc (iako bi nam ona bila sigurica za finale i vrlo verovatno levu stranu tabele, a i mozda vesto jos nesto).

Kao da je to nesto lose sto peva deci. Pre bih to radio nego sedeo su sobi, smrdeo i hejtovao sve zivo.
Ta stranica tako emituje small dick energy.

Kome je plasman bitan kad gleda ESC neka ovaj preskoči za svaki slučaj.

Ja sam skontao da mi je plasman bitan samo kada volim pesmu koja nas predstavlja.

Back