Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ako je ovo namešteno, onda se molim Bogu da nam Oljica namešta rezultate svake godine do kraja ovog veka.

Kao što rekoh, Aca Lukas je jedini gubitnik Beovizije, kao što je i u svom realnom životu gubitnik, paćenik i kompleksaš. Isto kao i Saša Mirković, Kija i Maja Nikolić koji sad horski vrište kako su ih zla veštica Olja i grozni Bujke sa RTS-a sabotirali.

Ali na Novoj onaj femica novinar prica kako je Rusija bila kaznjavana zbog Ukrajine a oni samo jednom nisu bili u TOP 10 od kada su anektirali Krim i poceli sukobe i to 3 puta bili u TOP 3

I bili bi i 2020.godine da nije otkazan ESC

Ajde sve, ali ljudi moji danas na K1 ljudi ladno govore kako se Španija povukla i neće nikoga slati a Marija Mikić jadna govori MA JE LI ISTINA? JESTE LI SIGURNI? A Kon i Zorica kao da da, to je to.

Pa de malo istraživanja, pobogu :D

Ja mislim da je ona baš razočarana 😢

A vi nemate zašto biti, Konstry će proći bolje nego Sara, i izazvala je veći hajp nego što bi ona
Moguće da je tako, ali Sara je neko koga ja lično godinama želim da vidim na evroviziji i podržavam je na ovom putu od maja prošle godine kada je dala znake da hoće da učestvuje, jednostavno, teško nam je i to je sve.

Back