Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Niko vas sahranio više nego što sam ja hteo lol ajde uozbiljite se malo.

Joj kako ste vas dvojica smekeri.
Sta vas zabole kurcina da li patimo za Sarom, ako vas smara imate ignore, ne morate da citate.

A dal bi Konstrakta pobijedila Hurikanke prošle godine, hmmmm? To si ja nešto baš počeo razmišljat 🤔🤔🤔

A za Saru jedno ❤

Sara nije umrla. Mislim da joj karijera ide uzlaznom putanjom. Nema šta žaliti ovde, može samo da bude bolja idući put.

Sad sam proverio. Sara je imala vise glasova od Hurricane. Tako da ne bi ni one pobedile.

Zapravo pitanje je da li bi one pobedile i Saru 🤔

A ne možemo tako gledati jer su različite godine. Ma osvojile bi one više od Sare. Ipak se ne mogu u istu rečenicu staviti po popularnosti.

Nisam siguran ni bi li ih Konstrakta pobijedila, moguće da bi.

Šteta je što se RTS nije setio Sare kada su slali interno. Ovako nažalost uvek postoji rizik da uložiš mnogo truda, energije, novca, a da na kraju ode neko drugi. Samo je jedan pobednik.
Iz ove tačke gledišta smatram da je napravljen dobar izbor sa Konstraktom (bez obzira kako prošla). Ovakva pesma se jednom desi i ako je tada ne pošalješ, nećeš nikad.

Da i ja mislim da bi Hurricane dobile više glasova od svih njih.Npr Flamingosi su imali više glasova od Marije,takođe i Jelena Tomašević je imala više glasova od nje.

vrlo vrlo lepa i emotivna sarina poruka, mislim čak da nije moglo sve da stane u jednoj poruci, sva njena osećanja i razmišljanja, ali.. svejedno, prelepa poruka i predivna podrška konstrakti. umetnici se prepoznaju, da vam ja kažem.
lično, žao mi je što se muškarčina neće čuti na esc sceni, taj 9/8 bit, ali... iskreno očekujem narednih godina da nas sara predstavlja na eurosongu.

Sara sada ima priliku da uzjaše sopstveni talas što se tiče eksperimentisanja u smislu pesama, pre će sad publika da prihvati "čudnije" pop pesme od nje nego što bi ranije. Nadam se da ćemo još zanimljivih pesama čuti na albumu joj. Meni je Muškarčina druga njena omiljena pesma, još od pre nastupa.

Za moje pojmove smo muzički JAKO konzerativno društvo ako je Konstrakta čisto muzički gledano ne znam kakva i kolika alternativa, a Sara je kao "podbacila" samo zato što nije došla sa standardnom provaljenom bengerčinom nego su bili malo kreativniji.

Sad razmišljam, možda se i uplašila komentara da je pesma previše čudna i nekonkretna, pa kontala da je namunji standardnijim hot nastupom, pa je tu možda napravila "grešku", ali neću sad ŠBBKBB, bukvalno ima najzasluženije (i više od toga) drugo mesto ikada na našem izboru. Jako sam zadovoljan Konstraktom, obožavam nam entry, a to Sarin paket ništa ne umanjuje.

Valjda se sad njeni hejteri osećaju kao da su joj ga oni lično zavukli, pa će da olade kad god devojka bilo šta 🥲

Zorja iza scene

Back