Pa kul je što pevači nemaju kud pa kao svi putevi vode na PZE, ali nije kul što onda tako imamo 20 plasiranja radijskih singlova na PZE kao jedinoj lajv platformi, 10 podsećanja na zaboravljene karijere, a samo plafon 4-5 iole konkuretnih pesama za ESC.
Ali ja sam ubeđen da bi naš predsednik a i Duška rekli da mi to možemo i bolje od Melodija!!!
Šalu na stranu, onda samo nek bude manje pesama u finalu. Ne znam što je sad bio problem da se ne bira 9/18 nego npr. najviše 7 od 18 u svakom finalu. Ili ako je sramota da tako malo prođe, onda daj 3 polufinala. Ili prosto, vraćamo se na početak, manje pesama generalno
24 je taman ako vec teta Olja voli da to bude bogato, al opet su se desila neka neočekivana iznenađenja... Za Gift/Lift smo većinom bili "kako su ovi prošli konkurs", pa jedni uzeli žiri u pf, drugi pokidali tvt u finalu
Pa uvek ce oni pustiti te rokere/pankere plus ove kao Biber neki pristojnity sto mi je i ok, ali abitne pesme kao Sanja Bogosavljevic, one neke nebitne balade i ostalo cemu to.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.