Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa nije baÅ” za poređenje. Prvo ogroman je vremenski razmak u pitanju, a i mislim da tada kada su pobeđivale Marija i Jelena nije bilo dozvoljeno 20 glasova po telefonu.

SaÅ”a Popović bio na Prvoj, evo ukratko Å”ta je rekao o Beoviziji

-U 1PF mu se Konstrakta uopŔte nije dopala, glasao za Zorju jer je bila u ZG.
-U međuvremenu mu se ICS dopala pa je u finalu 20 poruka poslao za 18-icu
-Dopada mu se Ŕto je pesma otkačena i jedinstvena
-Predviđa visok plasman u finalu
- Smatra da je bitna poruka Ŕto mnogi umetnici nemaju zdravstveno i knjižicu
- Aca Lukas lupa gluposti, glasanje nije nameÅ”teno, povratne poruke nisu stizale jer je server bio preopterećen, ne seća se da je toliko glasova iz Srbije bilo na Zvezdama Granda
- Zadovoljan organizacijom, nada se da će se sledeće godine prijaviti joÅ” takmičara

A oglasila se i Eva Ras, doduŔe ona je rekla da je pesma faŔistička i da deli ljude na "bolesne i zdrave" te da Konstrakta radi isto Ŕto je radio i Adolf Hitler.

Jbt koja dominacija OT benda kad su ovoliko visoko 13 godina kasnije. :eek: Zaboravio sam da je i Spas ovoliko glasova imao.

Rekord drži Milan Stanković sa 58.428 glasova. Druga je Emina, a treća Konstrakta. Ipak, ove godine je oboren rekord u ukupnom broju poruka, 141.839 naspram 129.105 te 2010. godine.

Sasa Popovic redovno omane u predvidjanju naseg plasmana :(
Uragankama je takodje predvidjao visok plasman, a Neveni ispadak.

Pričam o listi koja je postavljena, a na koju su npr. stavljene Bojana i Danica, kada su takođe bile tri pesme....

Ljudi, ja samo moram opet jedan appreciation post za činjenicu da su pesme Konstrakte i Bojane VunturiÅ”ević trenutno apsolutno dominantni hitovi u regionu i da je Cobi pokazao koliko je kvalitetan i kompleksan muzičar.

Već sam ranije pisao koliko je njegov rad sa NataÅ”om (Mala Plava i sl.) revolucionaran za naÅ”u scenu, a nadams e da će ovo samo ubrzati taj kvalitetan razvoj.

Da li je izaÅ”ao nastavak klipa Sara Jo je satanista? Zna li se Å”ta, živ nisam? šŸ˜‚

Back