Svi su srećni i sve je divno i sve je potpuno čarobno!Što je prijatna atmosfera ovde večeras po prvi put se niko ni sa kim ne prepire pahahahah
Ko je zaljubljen neka se cmače..Možda zato što je za pola sata Dan zaljubljenih. Čestitke ko slavi![]()
šta koristiš reci i namaSvi su srećni i sve je divno i sve je potpuno čarobno!
Vincanka da... mislim da će žiri biti realan da tako dobru kompoziciju propusti u finale.Neopisivo bi mi bilo drago da Juliana Vincan, Ivona i Vasco udju u finale.
Juliana vjerovatno i hoce, ovo dvoje tesko.
Btw, prvo pf mnogo jace.
Nemoj molim te da smeteš sa uma i velikog prijatelja Končite Vurst, koja je iskreni prijatelj i fan gospodina Vuksanovića .. kao i veliki poštivalac Vladimira Vladimiroviča Putina.preslusao sam opet zlatnu trojku, redom: saru, angellinu i zorju.. jao brate.. pa više ni sam ne znam, sve 3 su vrhunske, vrhunske! Svaka u svom žanru, na svoj način, gruvaju svoj bit i ritam, već zamišljam scenu.. mislim da će taj scenski izraz i vokalno nadmetanje da prevagne ka pobedi. A u Torinu.. pa biću ponosan na sve 3. Toliko.. mislim da mogu da zaključim mišljenje do marta.![]()
ne zanosi se.................. one nisu viđene ni da se približe na top 5.Pre ce Goca i Tijana imati kolege u ziriju, koji bi im na konto toga dali bodove, nego Aca.