Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Opet pišeš postove jedan za drugim 😩

Još litar jedan
dobrog vina dajte nama vi
da krenemo s pesmom
složni (koliko god je to moguće ;)) svi 🍷

Moram to da izbegem po svaku cenu ... neki puta ne kapiram da je moj post bio poslednji u nizu,pa pišem posle nekoliko minuta drugi ..ili nekom odgovoram...no ispadne da niko u međuvremenu nije ništa napisao..
Ali od sada će biti samo jedan :)

Inace, za mnoge izvodjace ja sam prvi put cuo od momenta objave spiska ucesnika.
S obzirom da sam tada samo "preletio" ocima, racuna se da sam ih prvi put i vidio i cuo na dan objave kompozicija.

Pri tome, mnogi od njih pjevaju godinama sto znaci da sam totalno ispao iz sablona. Npr, nisam do sada cuo za Angelinu, Juliu, Mariju Mikic itd.. 😁

Iskreno, za te manje poznate ili nepoznate izvođače sve je moguće.. Ipak ih je previše u pf, a poena je premalo u ovoj situaciji....

preslusao sam opet zlatnu trojku, redom: saru, angellinu i zorju.. jao brate.. pa više ni sam ne znam, sve 3 su vrhunske, vrhunske! Svaka u svom žanru, na svoj način, gruvaju svoj bit i ritam, već zamišljam scenu.. mislim da će taj scenski izraz i vokalno nadmetanje da prevagne ka pobedi. A u Torinu.. pa biću ponosan na sve 3. Toliko.. mislim da mogu da zaključim mišljenje do marta. 🧐🙃😉😄

preslusao sam opet zlatnu trojku, redom: saru, angellinu i zorju.. jao brate.. pa više ni sam ne znam, sve 3 su vrhunske, vrhunske! Svaka u svom žanru, na svoj način, gruvaju svoj bit i ritam, već zamišljam scenu.. mislim da će taj scenski izraz i vokalno nadmetanje da prevagne ka pobedi. A u Torinu.. pa biću ponosan na sve 3. Toliko.. mislim da mogu da zaključim mišljenje do marta. 🧐🙃😉😄
Nemoj molim te da smeteš sa uma i velikog prijatelja Končite Vurst, koja je iskreni prijatelj i fan gospodina Vuksanovića .. kao i veliki poštivalac Vladimira Vladimiroviča Putina.

Gledam samo kako samo se mi ovde svi opasno zaigrali i zaneli te olako zanemerili činjenicu koja je vrlo realna u opcijama, a to je da će se i Acko nalaziti u prva dva - tri mesta nakon glasanja. To znači, da to znači ....da nije nemoguće da pobedi. REalno može biti napr 2 kod publike i 2 kod žirija i da stekne najviše bodova. Lično ne verujem da će to biti scenario ,ali nije nemoguće. Pesma mu je uslovno rečeno standarno dobra. Sa nekim malim revampom i dobrim nastupom može on da ispliva. Pogotovo na PZE. Zavisi koliko će mu žiri pripomoći i koga su stavili tamo. A nije isključeno da su tamo neke njegove kolege s kojima je jako jako dobar. Ko i u to sad ne veruje kao realno moguću opciju, taj nije svestan zapravo ničeg.

Nažalost Anđelina će pokupiti dosta lepog kajmaka, ali bojim se da ona eto nažalost i moju i velikog broja fanova više nije opcija za potencijalnu pobedu.

Last edited:
Pre ce Goca i Tijana imati kolege u ziriju, koji bi im na konto toga dali bodove, nego Aca.
ne zanosi se.................. one nisu viđene ni da se približe na top 5.
popunjavaju takmičenje da bi isto imalo imidž da i neko proznat učestvuje i d ase zabave pre svega.
to su i izjavile više manje ....ni jedna se tu ne takmiči, realno. To su gotvo revijalne pesmice.

Jedino ko je rekao da baš baš želi na esc i d aim je to san i projekat su Zorja , Aca i Sara...a Anđelina da bi baš volelea

Status
Not open for further replies.
Back