Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U Jutarnjem programu se ovog jutra predstavila Angellina. Imaće plesačice na sceni, a plesaće i ona, sprema posebne kostime, kao i koreografiju, te obećava da će izaći iz svoje zone komfora.​

yfC9y9L.png

8t7RYaF.png

wwoowwwwwwwwwww...
to Anđo sestro razbi scenu i oduvaj SVE.. i Saru možeš slobodno. Ti si mi 10 x bolja opcija. u svakom smsilu.
....i bez malo rizika za bilo šta. Uletela bi u finale ispaljena kao iz katapulta.
Ne mogu da prežalim što se ovaj bit verovatno neće pojavati na escu ili što isti nije bio sa Uragankama prošle godine.

ne zanosi se.................. one nisu viđene ni da se približe na top 5.
popunjavaju takmičenje da bi isto imalo imidž da i neko proznat učestvuje i d ase zabave pre svega.
to su i izjavile više manje ....ni jedna se tu ne takmiči, realno. To su gotvo revijalne pesmice.

Jedino ko je rekao da baš baš želi na esc i d aim je to san i projekat su Zorja , Aca i Sara...a Anđelina da bi baš volelea
Na konto kolega samo. Posto Djanija npr. sigurno nece zvati u ziri nego nekog kome su blize Goca i Tijana nego Aca. Ako su bas dobri, sigurno ih nece ostaviti bez poena, ne mislim pritom na najvise nego na ono od 1 do 3 cisto da ne bude da nisu nista dobile.

I ja sam bliži ovome što missEuro każe.
Ajde samo da vidim RTS kako ostavlja Gocu Tržan, Tijanu Dapčević i Anu Stanić van npr. top 10 😁 Niko nije rekao da će da budu u konačnih top 5 (mada možda neka i hoće, ja mogu da zamislim Gocu ili Tijanu na nekom 5-6. mestu ako skockaju nastup).

Prvo, one crpe neku, koliku-toliku, publiku same po sebi i neće sigurno preloše proći u tvt. Drugo upravo zato što festivalu trebaju neka starija i poznatija imena radi imidža i što su se odazvale u tu svrhu, žiri neće sigurno da ih ostavi na 18. mestu čak i kad bi im tvt glasovi slučajno zakazali, tj. pre će njima onako kolegijalno u zahvalnost za minuli staž na RTS-u da tresnu neke bodove, nego nekom anonimusu koji se tu šunja na festivalu prvi ili drugi put koliki god da je potencijal.

Predstavio se i Orkestar Aleksandra Sofronijevića. Bilo im je teško da odaberu kojih petoro članova orkestra će se pored Ace naći na sceni.
Numeru izvode Dragana Aleksić, Milena Tanasković, gitarista Nenad Gvozdenović, flautista Mirko Matović i basista Nikola Labović.

ab4tu08.png

uEjXI5m.png

U finalu očekujem da jedna Uraganka bude u žiriju (Ksenija) i Nemanja Antonić, a nešto mi i Lena Kovačević prolazi kroz glavu. Još će dvoje nekih starijih kompozitora/pjevača morati

M
U finalu očekujem da jedna Uraganka bude u žiriju (Ksenija) i Nemanja Antonić, a nešto mi i Lena Kovačević prolazi kroz glavu. Još će dvoje nekih starijih kompozitora/pjevača morati

Možda grešim, ali ja nešto mislim da "jedna Uraganka" za naš nacionalni servis može da znači samo Sanja (čak pre vidim i npr. Nemanju Antonića ili Darka Dimitrova nego Ivanu ili Kseniju). A Sanja se možda vodi sad kao "upletena u učesnike" s obzirom da je na pratećim vokalima kod Zorje (ne verujem da bi se pojavila tamo tokom nastupa, al svejedno kao, na matrici je), tako da ne znam koliko im je ijedna od tri Uraganke verovatna varijanta.

• Like
Reactions: FFM
Lukasu je ovo više neki hir da ode na Evroviziju, nego što bi on to stvarno želeo... U smislu da on može da pobedi samo ako to poželi...

Ni ja ne verujem da ce Uraganke biti u bilo kom kontekstu sto se ziriranja tice. Dobice sekvencu u nekom od polufinala ili finalu i to je to sto se tice PZE.

Aa ok da, za Dimitrova to zaboravih, a za Nemanju nisam znao da je odbijen hah

Al onda od te proširene ekipe Uraganki nema ništa, a njih 3 ako budu revijalni deo imale isto nema logike da ijedna od njih bude u žiriju.

Što? Glasa, izađe iz kabine, ode na scenu, lagano :D Ali na ESC definitivno mora jedna od njih biti u žiriju, što da ne i sve 3 haha

Nemojte mnogo lupati glave oko žirija :ROFLMAO: Neka Miloš pokuša da iskopa info .. :)

biće 15 članova... može biti dosat njih koji su aktuelni ali oni koji to i nisu ...ali ono što je real politika RTS-a to su njihovi ljudi ,pre svega od poverenja.
Glasanje će se obavati prema unapred dogovrenom protokolu da bude sve taman kako treba. , d ane izgleda ništa sumnjivo i da svi glavni akteri budu više manje zadovoljni a ostali su tu i onako da se promovišu ,provedu i revijalno.

Vrlo izgledni članovi žirija u ove tri večeri biće Željko Vasić, Aleksandra Miltinovič (ne znam koja joj je više tip Sara , Zorja ili Anđela haha ) ,
pa onda bojana Stamenov (vro moguće) .. možda čak opet i Nevena B.

Uraganke ne mogu biti deo žirija jer je to u sukobu interesa zato što jedna od njih peva-nasnimava prateće vokali Zorji (ako je to istina,ne znam) ,time su sve tri isključene za žiri. Biće tu u revijalnom delu obavezno.

što se tiče poznatih imena Goca Tijana Ana itd ...pa svi neće završiti u top 10... neko će da izvisi , ima ih previše ..ali biće u finalu sigurno milion posto, a i donekle logično.

Milena Mima Tanasković (iz orkestra Sofronijević) tj. tada Milena Novaković učestvovala je 2013. god u Zvezdama Granda i ušla u finale. Prva pesma joj tako mogla postati hit, šteta što nije..

Status
Not open for further replies.
Back