Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
a bez toga bi opet bilo previše razvno lol

verovatno jedino na tom delu mogu da naprave de idu kao ove animacije

Bez ijedne sumnje biće na daleko većem nivou od bilo kojeg studijskog prenosa do sada, pa možda i ukupno.
Iako Beoviziju iz stare ere tehnološki više ne može stavljati u istu ravan sa onim što se može u poslednjih 5 do 10 godina.

Probe počele prije nego inačeprobe za ESC, čak 12 dana prije prvog polufinala.

Ja samo želim da Olja lično glavom i bradom uruči nagradu pobedniku lajv, ko god to bio, zanima me da li je to moguće.

• Like
Reactions: FFM
Zapadni evropljani su kultur-rasisti, njima ovo etno pevanje deluje primitivno.
Na moju žalost ali baš tako im zvuči !
Oni mogu da poslušaju i Seku i Daru bez problema pa i Šabana tj. čak i neke njegove pesme poslušaju a za glas svi su u fazonu WOWW verovali ili ne a iz iskustva sa njima upravo i znam to 😂😂😂 Dok na ovo tipično bugarsko/srpsko etno pevanje oni reaguju sa mrštenjem na moju žalost i u fazonu ,,preskoči ovo “ . Sad ako Srbija tako većinski odluči, ništa tu pojedinac nijedan pa ni ja , ne može.
Ja etno obožavam inače ali moderniji i upokovan sa još nekim žanrom, jake moderne produkcije a necu i ne mogu da prihvatim nešto za šta unapred znam da vrišti neko 18.mesto u finalu jer pesma je iako solidno kvalitetna, zaostala u vremenu i to debeloooo.
Možda cu zvučati smešno ali meni je i ispadanje u polufinalu prihvatljivije ali sa nečim modernijim i rizičnijim pa i više ok nego sigurica za finale i isključivo glas dijaspore na koji se računa a koji ume da iznenadi i izostane.

Status
Not open for further replies.
Back