Kakva je ovo mentalna gimnastikaSara jo izbacila na story ono sto sto su izbacili oni umetnostkaze bas jadno od nje sto proziva zorju.![]()
Sara je rekla da se naježila u prvim sekundama Zoričine pesme, tako da sadašnji-budući supruže Zorice Pajić ta priča ti ne pije voduSara jo izbacila na story ono sto sto su izbacili oni umetnostkaze bas jadno od nje sto proziva zorju.![]()
Stvaaarno? Pa svaka čast! Kako si koncipirao temu?Mogu i ja, em sam u OGAE em sam master rad o Evroviziji pisao...
![]()
Glavni cilj mi je bio da dokažem da li je engleski bio dominantan jezik na Evroviziji u periodu od 2000. do 2019, što se samih pjesama učesnica tiče, do analize rezultata u top 10 i konačno, pobjednika tih 20 izdanja. Samo istraživanje sam završio za jednu noćStvaaarno? Pa svaka čast! Kako si koncipirao temu?
Ovo je jos gore! Zorja nije prozivala Saru dok Sara to radi.A nije mu smetalo kad je Zorjin muz na lajvu ispljuvao Origami i Fitlj, kad je lajkovao pljuvacine o Sari. Cccc kakvi dvostruki arsini.
Ne mogu više da skapiram jel troluješ ili neOvo je jos gore! Zorja nije prozivala Saru dok Sara to radi.![]()
Ma pusti osobu, vidis da je bitan jedino kad prica gluposti. Kako ovde, tako i u drugim temama. Ignorises, to ce mu najvise smetati.A gde je tačno Sara prozvala Zoricu? I gde je uopšte Zorica pomenuta u postu profila umetnost_kaze?