Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Evo i tog Sarinog delića :)

View attachment SaraJo.mp4

B3toymV.jpg

Većini mojih prijateljia, Norvežanima se više svidela "Zorja" od "Muškarčine". Jedan od njih jako voli Saru Jo od ranije, njen izgled prvenstveno, i njegov komentar je bio da mu je jako teško da prizna ali da je "Zorja" 10x bolja od "Muškarčine". Nekoliko Šveđana koje poznajem su isto bili više oduševljeni Zorjom. Btw nisam ni tim Sara ni tim Zorja, samo prenosim utiske.

Moji drugovi Danci kažu da je Muškarčina najbolji izbor i da bismo bili ludi da pošaljemo Zorju umjesto Sare, drugovi Estonci igraju čoček već danima, dok drugovi Aboridžini mudro ćute ali se ponekad čuju bubnjevi u ritmu Sarine pjesme.

Stvaaarno? Pa svaka čast! Kako si koncipirao temu?
Glavni cilj mi je bio da dokažem da li je engleski bio dominantan jezik na Evroviziji u periodu od 2000. do 2019, što se samih pjesama učesnica tiče, do analize rezultata u top 10 i konačno, pobjednika tih 20 izdanja. Samo istraživanje sam završio za jednu noć 😄

A nije mu smetalo kad je Zorjin muz na lajvu ispljuvao Origami i Fitlj, kad je lajkovao pljuvacine o Sari. Cccc kakvi dvostruki arsini.
Ovo je jos gore! Zorja nije prozivala Saru dok Sara to radi. 🤮

Status
Not open for further replies.
Back