serbia :)
Veteran
A gde je tačno Sara prozvala Zoricu? I gde je uopšte Zorica pomenuta u postu profila umetnost_kaze?

A gde je tačno Sara prozvala Zoricu? I gde je uopšte Zorica pomenuta u postu profila umetnost_kaze?
zahvaljujući MENI i mojim gifovima.. i još ponekom časnom forumašu koji unosi pored suvoparnog i dosadanog teksta još ponešto, posebno zabave..Forum zabavniji nego ikad pre![]()
Ajde i ja cu za Andjelu mozda ce manje da se ljute na mene ovi Sarini fanovi.isti slučaj skoro ...pogotvo što mi se Anđela dopada od prve..
pogotovo ovdašnji Sarini fanići i fanice su kao muve ..to dosadano bože sačuvaj i sakloni.
Kakav burn, auuAko nista bar ni Zoričini ni Sarini ne upoređuju držanje mikrofona jednog od takmičara sa držanjem falusa.
haha pa to je tvoja bolesna mašta zamislila.... samo sam te čekao ..Ako nista bar ni Zoričini ni Sarini ne upoređuju držanje mikrofona jednog od takmičara sa držanjem falusa.
Imam traume iz 2013.Sarini iritantni klasično, to je ista većina koja se zalepi za jednu pesmu svake godine, a onda je tu Serbiairitantan/na kao svi oni zajedno, ja stvarno ne mogu.
Serbia, izvini, ali zašto?
Valjda hoce dosta ti je bilo.Od 2018. je svaki moj favorit pobedio, ne očekujem da se ove godine nešto promeni hehe
I taj Costi Forzaaa prop'oOvo bi vama trebalo poslati da vas predstavlja, i to interno odabrati, pa da se smirite malo..
More ovo je za njih i da ćute ko zaliveni..I taj Costi Forzaaa prop'o