Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Anđelina i koreografi

6BhLsSY.jpg

Anđelina i Zorja

Q8rCRwf.jpg

Olivera je dala intervju za novi "Story", najviše je pričala o PZE pa je između ostalog komentarisala nastupe učesnika.
- Mislim da je većina nastupe shvatila vrlo ozbiljno, iako je bilo i onih koji su došli potpuno nespremni, bez ideje kako njihov nastup treba da izgleda. Zato je tu naš kreativni tim koji im je na usluzi da zajedno osmisle koncept. S druge strane, neki su došli potpuno spremni sa tačnom idejom šta će biti na sceni i kako će im kostim izgledati i koju grafiku žele. Njihove želje su maksimalno uvažene osim ako nešto baš nije tehnički izvodljivo. Bilo je nekih zaista ekstravagantnih ideja, ali ne smem da odajem naše takmičare.

Meni je ovo bilo najzanimljviije, a za Lukasa je rekla nešto tipa "ne volim ja sve ljude s kojima radim, ali takav je posao" :LOL:

Da l' ćemo doživeti da zatvorimo trougao da se i Sarja i Zorja slikaju zajedno i da napišu da se vole i podržavaju 😅

Ovdje su stvari jasne. Osjecam se ko klepetan, Aca Lukas ima najvece sanse. Sta mislite da EU nema daddy isuess

Olivera je dala intervju za novi "Story", najviše je pričala o PZE pa je između ostalog komentarisala nastupe učesnika.
- Mislim da je većina nastupe shvatila vrlo ozbiljno, iako je bilo i onih koji su došli potpuno nespremni, bez ideje kako njihov nastup treba da izgleda. Zato je tu naš kreativni tim koji im je na usluzi da zajedno osmisle koncept. S druge strane, neki su došli potpuno spremni sa tačnom idejom šta će biti na sceni i kako će im kostim izgledati i koju grafiku žele. Njihove želje su maksimalno uvažene osim ako nešto baš nije tehnički izvodljivo. Bilo je nekih zaista ekstravagantnih ideja, ali ne smem da odajem naše takmičare.

Meni je ovo bilo najzanimljviije, a za Lukasa je rekla nešto tipa "ne volim ja sve ljude s kojima radim, ali takav je posao" :LOL:
Imas li link na ceo intervju?

U novom broju Story-ja je i intervju sa Dušanom Svilarom. Kaže da ne želi da se pojavljuje u javnosti po svaku cenu, već kada ima šta da predstavi, kao sada za Pesmu za Evroviziju. Dobio je više kompozicija različitih autora, ali ne može se pronaći u svakoj, a ova mu je legla. Snimljena je pre više meseci, ali su čekali pogodnu priliku da je puste u etar, a da to ne bude klasično objavljivanje na YouTube-u. Bili su u studiju kod Rastka kada je on seo i odsvirao melodiju na klaviru, ali nisu imali tekst, pa kad je Bajaga čuo, rekao je da super zvuči i onda se prihvatio posla i napisao tekst. Takođe, rekao je da nije što je njegova, ali od svih pesama koje je preslušao sa konkursa, on bi poslao njegovu pesmu da nas predstavlja.​

Status
Not open for further replies.
Back