Nemoj bogati to bi bilo pogubno za ovaj forum, odmah bi pao ...Da l' ćemo doživeti da zatvorimo trougao da se i Sarja i Zorja slikaju zajedno i da napišu da se vole i podržavaju![]()
Želimo sliku Sarje i Zorjinog muža! #ljubavjesvudaDa l' ćemo doživeti da zatvorimo trougao da se i Sarja i Zorja slikaju zajedno i da napišu da se vole i podržavaju![]()
Ovdje su stvari jasne. Osjecam se ko klepetan, Aca Lukas ima najvece sanse. Sta mislite da EU nema daddy isuess
Jel ono beše Turbo imao želju da pošaljemo muško ženski duo?
Ovo je baš be careful what you wish for pahahahah
Ja se nadam da krevet ostajeNadam se da je poenta u kadriranju.![]()
Imas li link na ceo intervju?Olivera je dala intervju za novi "Story", najviše je pričala o PZE pa je između ostalog komentarisala nastupe učesnika.
- Mislim da je većina nastupe shvatila vrlo ozbiljno, iako je bilo i onih koji su došli potpuno nespremni, bez ideje kako njihov nastup treba da izgleda. Zato je tu naš kreativni tim koji im je na usluzi da zajedno osmisle koncept. S druge strane, neki su došli potpuno spremni sa tačnom idejom šta će biti na sceni i kako će im kostim izgledati i koju grafiku žele. Njihove želje su maksimalno uvažene osim ako nešto baš nije tehnički izvodljivo. Bilo je nekih zaista ekstravagantnih ideja, ali ne smem da odajem naše takmičare.
Meni je ovo bilo najzanimljviije, a za Lukasa je rekla nešto tipa "ne volim ja sve ljude s kojima radim, ali takav je posao"![]()
Juu, ja sam zaboravio da je ovo uopšte bilo na takmičenju...A pre 3 godine nam je ovo bio vrhunac NF.