mahinalno
Ekspert
Zorja izmislila svet za Krunu. Pun intended.Zorija inače mnogo bolja od Krune. I mnogo bolje nego što sam očekivao.
Zorja izmislila svet za Krunu. Pun intended.Zorija inače mnogo bolja od Krune. I mnogo bolje nego što sam očekivao.
I ja sam nekako najbliži ovome. Ovo je nešto neviđenoMogu samo da se naklonim Cobiju i Sari, dali su nam nešto potpuno svježe i novo, ovakva muzika se nije vidjela ni na Evroviziji, a Bog zna da nam bejzik pjesme ne prolaze nikako. Trebamo biti pametni i poslati Saru i tamo biti drugačiji od svih
Pa Boom je bolja drmalicapa bolje sanju
DefinitivnoKako bi Hurricane razbucale Origami na sceni auuu, steta sto je Angellina izvodi![]()
Neparni ritam koji se koristi u našim etno pjesmama.zarazna je sara jer ima neki narodnjaki melos, ja se ne razmem toliko da to kažem stručno ali ima taj neki narodnjački vajb haha
Meni se prvo na pamet pala ona Ruskinja gde smo svi bili kao wtf šta je ovo kad ono međutimSara mi baca na Shum, ne po pesmi vec po hajbu koji bi mogao da se napravi na sceni.
Koleginica kaže ovo kao oni čudaci iz UkrajineSara mi baca na Shum, ne po pesmi vec po hajbu koji bi mogao da se napravi na sceni