Šta mi ostaje u uhu:
Angellina - Neko reče da vidi sebe pijanog dok ide ova pesma, meni ona već zvuči kao da je u Sestro drži me, sestro pašću ti modu, pa mrljavi random reči koje misli da se rimuju. That being said, ne mogu da prestanem da slušam. Imam osećaj da je jedna od retkih koja je pravljena da bude hit, a ne pravljena "Mislim da ovo prolazi na Evroviziji". Ne bih voleo da ovo izvode Uraganke jer ih već vidim kako prave urnebes salatu od ovoga i prenaglašavaju svaku reč i pokret u moru nadogradnje i slikona. Što bi se reklo kod Mame Ru Peaks and valleys honey, peaks and valleys.
Sara Jo - Bez nastupa ne vredi komentarisati. Big kudos Cobiju i Bojani na pokušavanju transformisanja naše muzičke scene, stvarno cenim njihov rad, hajde da vidimo šta će da ispadne od ovoga.
Zorja - Elsa iz Žitorađe. Profi urađeno, ali viđeno više puta i simbol onoga što se u našem narodu smatra kvalitetnom muzikom.
Gift - Moj favorit iz potaje. Ko ih je slušao uživo zna da ovaj pevač ubija harizmom, vidim neku androgenu seksi varijantu nesuđene Litvanije iz 2020.
Zejna - Ne znam ko je ona, znam da je pesma Srećna nova 2004a, ali mi se sviđaaa.
Lukas - Pravljeno za Evroviziju, dramatična balada preuređena za njegov stil. Malo mi je previše polished, kao Željko Joksimović poslednjih par godina, pa mi se izgubi šarm iako stvarno volim njegovu muziku, mada kudos za trud i za zanimljiviju Beoviziju.
Biber - Meni je drago da je ovo na festivalu.
Vis Limunada - A slaaaatki su. Rijana meets. neku pobedničku UK pesmu.
Konstrakta - Tatianna "Same Parts" has entered the chat.
Aleksandar Sofronijevic - Kakva vizuelna i audio poslastica iz neke malo jeftinije poslastičarnice. Kao sviđa ti se, does the job, ali se pitaš je li bilo vredno kalorija, tj. 3 minuta.
Vasco - You had my curiosity, but now you lost my attention
Gramophonedzie - Drago mi ej da su tu, možda ispadne simpa na sceni
Naiva - Hoće li neko ovoj ženi da napiše neku vrh pesmu, pa da lepo osvojimo Evroviziju.