Naravno da treba da se iznese svoje misljenje o nekoj pesmi i da li mu se nesto svidja ili ne. Zato smo i ovde. Samo sto ima onih koji previse licno shvataju, kao da ce oni sami da idu na takmicenje bokte.Moguće da su u pravu svi koji kažu da je ona ove godine najbolji paket za ESC. Ali agresija koja nastaje kad se nešto kaže protiv Sare će mi još više ogaditi pesmu koja mi se već ne dopada.
Tako je bilo i 2018. sa Balkanikom i 2020. sa Uragankama. Zato se trudim da ne pišem o onome što mi se ne sviđa, fokusiran sam na ono što mi se sviđa.Osim kad mi se nakače bez povoda neki random likovi, jelte.
Ako je tako ima 5 sati da gledamo i polufinala i finale ma jedva čekamMa ja sam ubedjen da je njima revijalni deo dug iz tehickih razloga jer ne mogu brze da obrade poruke.
Zar to nije Ivan jedva izboksovao da urade?Inace svidja mi se ono 2020 sto su uveli da puste snimke sa proba. Nadam se da ce I ove godine
Na ostatku interneta mnogo veća i luđa agresija nastaje kada se nešto kaže protiv ZorjeAli agresija koja nastaje kad se nešto kaže protiv Sare će mi još više ogaditi pesmu koja mi se već ne dopada.
AhahahahahahahŠta mislite? Koju plesnu numeru će Danica Krstić izvesti ovog puta?
Ne podržavam ni jedne ni druge.Na ostatku interneta mnogo veća i luđa agresija nastaje kada se nešto kaže protiv Zorje
Možda ovaj forum ima nešto više Sarinih simpatizera i po tome je specifičan, ali ovde uglavnom vlada tolerancija, bar dok neko ne dođe namerno da provocira/troluje.
Šta mislite? Koju plesnu numeru će Danica Krstić izvesti ovog puta?
Ugušiću se.Shum.
Pa zato sto ni oni jadni vise ne znaju kako nam se izbor zoveAli kad ubace ESC u naslov pesme, a neće prismrdeti ESC-u