Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moguće da su u pravu svi koji kažu da je ona ove godine najbolji paket za ESC. Ali agresija koja nastaje kad se nešto kaže protiv Sare će mi još više ogaditi pesmu koja mi se već ne dopada.

Tako je bilo i 2018. sa Balkanikom i 2020. sa Uragankama. Zato se trudim da ne pišem o onome što mi se ne sviđa, fokusiran sam na ono što mi se sviđa. :) Osim kad mi se nakače bez povoda neki random likovi, jelte.
Naravno da treba da se iznese svoje misljenje o nekoj pesmi i da li mu se nesto svidja ili ne. Zato smo i ovde. Samo sto ima onih koji previse licno shvataju, kao da ce oni sami da idu na takmicenje bokte. 😄

Ali agresija koja nastaje kad se nešto kaže protiv Sare će mi još više ogaditi pesmu koja mi se već ne dopada.
Na ostatku interneta mnogo veća i luđa agresija nastaje kada se nešto kaže protiv Zorje 😁
Možda ovaj forum ima nešto više Sarinih simpatizera i po tome je specifičan, ali ovde uglavnom vlada tolerancija, bar dok neko ne dođe namerno da provocira/troluje.

Pa tu je Ivan I dalje

View attachment 109
neda-ukraden-neda.gif

Na ostatku interneta mnogo veća i luđa agresija nastaje kada se nešto kaže protiv Zorje 😁
Možda ovaj forum ima nešto više Sarinih simpatizera i po tome je specifičan, ali ovde uglavnom vlada tolerancija, bar dok neko ne dođe namerno da provocira/troluje.
Ne podržavam ni jedne ni druge.

Nažalost, snimak je tu

Status
Not open for further replies.
Back