Ne postoji aplikacija za TV?Slažem se. I pritom youtube može i preko TV-a, a RTS Planeta za to nije baš praktična.
Postoji i za LG Smart, koliko znam. WebOS, tačnije...Ne postoji aplikacija za TV?
kad se već priča šta treba popraviti, nek budu thumbnails na jutjub snimcima, znam da je nevažno ali neki nivo profesionalnosti i to uključuje, ovo sad gde se u nasumično generidani thumb samo gurne esc srce sa srpskom zastavom je za šalu. bukv ja bi mogao thumbnails za ceo jutjub kanal da napravim, a i mnogo drugi bi sigurno, nema šanse da ne može to da se srediStranci mogu da očekuju olakšani pristup, radimo na tome...
Nisu gosti još objavljeni mislim, potpuno je moguće da su pozvali neke izvođače (Vladana je u Rumuniji 5. marta jbg), ali stvarno mi je više dosadno da gledam Bojanu, Kneza, Sanju i Žaka kao jedine goste, dajte tipa Subwoolfer pozovite ili nmp, da smo je pozvali pre Rumunije možda bi i došlaKoja je procedura za zvanje ovogodišnjih predstavnika drugih zemalja na naš izbor i zašto ove godine nemamo nijednog? Rumunija ove godine pozvala predstavnike Bugarske, Moldavije, CG, Makedonije, Albanije, Češke i Estonije, leptejebo, pa mogli smo i mi barem Vladanu da ugostimo.