Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Stvarno šteta što Julija nije poslala neku bolju pesmu.. Ove dve njene pesme su mi dobre...

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 28. februar

CHEGI se popeo na 9. mesto. Marija Mikić ispala iz trenda u kategoriji muzike.

H9QwbIi.png

Gledam ovaj spot ICS i opet mi se javilo kao da je ovo srpska pjesma za Torino. Uz titlove za vrijeme nastupa u Italiji, ma vidim da bi bilo vrh

Mekano je genijalno i surovo.
Nobl me manje pogađa na ličnom nivou, pa mi je super zabavno.
I prijava na konkurs i objavljivanje triptiha su sjajni potezi Konstrakte. Nju treba da čuje što više ljudi.

H9QwbIi.png

Ovde je očito da Sara ubedljivo vodi sa pregledima i da će Angellina uskoro prestići Zorju. E sad, meni interesantno da se ovaj broj pregleda ne podudara sa brojem lajkova. Sara ima 21K, Zorja 27K a Angellina 10K.
Ako ovome dodam trenutno stanje glasova na eurovisionworld, dobijam potvrdu moje teorije da je sistem 1/1 najrealniji pokazatelj.

Pa ne podudara se, znači da je Saru više ljudi držalo 'na repeat', očito, a Zorjin više jedinstvenih korisnika lajkovalo. Pisao sam već, Andrija Jo ima 30 hiljada lajkova više od Hurricane na RTS-ovom kanalu, a ni 100k pregleda više ukupno.

Ovde je očito da Sara ubedljivo vodi sa pregledima i da će Angellina uskoro prestići Zorju. E sad, meni interesantno da se ovaj broj pregleda ne podudara sa brojem lajkova. Sara ima 21K, Zorja 27K a Angellina 10K.
Ako ovome dodam trenutno stanje glasova na eurovisionworld, dobijam potvrdu moje teorije da je sistem 1/1 najrealniji pokazatelj.
Dobro vece, jasno je da se kupuju glasovi kao ludi.. Chegi je vrlo popularan, mozda i pobedi kako je krenuo..

Status
Not open for further replies.
Back