Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa to, mislim kako su objektivni pregledi po kojima je on 9., hit totalni, a i masa ostalih..

Pa ne podudara se, znači da je Saru više ljudi držalo 'na repeat', očito, a Zorjin više jedinstvenih korisnika lajkovalo. Pisao sam već, Andrija Jo ima 30 hiljada lajkova više od Hurricane na RTS-ovom kanalu, a ni 100k pregleda više ukupno.
Not necesarily, zbog velike razlike u trendingu, tako da je Saru i gledalo mnogo više različitih korisnika.

Pa to, mislim kako su objektivni pregledi po kojima je on 9., hit totalni, a i masa ostalih..
Pa imaš 5-6 dobrih pesama na festivalu, nije baš neki ludi uspeh biti 9i u YT pregledima, pogotovo ako imaš korektnu posećenost na svojim društvenim mrežama gde to promovišeš.

Pa imaš 5-6 dobrih pesama na festivalu, nije baš neki ludi uspeh biti 9i u YT pregledima, pogotovo ako imaš korektnu posećenost na svojim društvenim mrežama gde to promovišeš.
Nerealno je, def su kupljeni pregledi, to se radi big time, samo sto nista na kraju nece znaciti, ali dobro..

Nismo mi dovoljno zreli da nas predstavlja Konstrakta.
Nije ni Konstrakta dovoljno zrela da nas predstavlja sa ovom pesmom (ne u poređenju sa većinom naših prethodnih predstavnika nego sa top ESC pesmama). Ideja i tekst su sjajni, ona je super harizmatična, ali produkcijski i muzički ova pesma nije baš na nekom visokom nivou. Treba joj dosta dorade da bi privukla pažnju i neki ludilo zabavan performans.

Nerealno je, def su kupljeni pregledi, to se radi big time, samo sto nista na kraju nece znaciti, ali dobro..
Pregledi sa RTSovog kanala ne mogu da se kupe ako RTS to ne odobri, sem ako se ne promovišu na insta ili fejsu i tako dovode do spota.

Pregledi sa RTSovog kanala ne mogu da se kupe ako RTS to ne odobri, sem ako se ne promovišu na insta ili fejsu i tako dovode do spota.
To nije tacno, neki ljudi su imali 30k pregleda vise za dan, cak i vise od toga, a pre toga nista. Ne moze to RTS da kontrolise.

Pa pao je revamp lol
Sad sam tek video da je deo onog Triptih spota. Spot je sjajan, baš baš dobar, ali ja u tom revampu nisam primetio i dalje tu snagu za veliku pozornicu.
A njoj svaka čast na ove tri pesme, skidam kapu stvarno.

Definitivno ne može da bude na srpskom ako pobedi, eventualno taj prevod da ima u toku nastupa.

Ali ja ne mogu trenutno da zamislim da u Srbiji takva pesma pobeđuje na izboru.

Naiva 2020. je bila negdje oko 15. mjesta mislim pa je na kraju dobila 7 bodova od publike u finale.S druge strane Ivana Jordan i Ivan Kurtić bili u top 10,pa u polufinalu dobili 0 odnosno 2 boda.Thea Devy bila 6. po pregledima pa 0 bodova of publike u finalu.

To važi samo za ESC, ne i za domaći izbor. Npr. Meridian nije menjao kvote otkako ih je postavio, ili neznatno. Gocu su samo isključili, nisu ni ubacili CHRGI, i pretežno im se sve zasniva na YouTube pregledima.

Status
Not open for further replies.
Back