Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta bismo mi bez Sinana ovako inače, od celog Wiwija jedino donekle William ima simpatije prema našim entrijima i muzici, ali samo Sinan to dušom razume i daje taj organski hajp za naše entrije a evo sad i za NF, bez njega bismo im bili mnogo manje istaknuti

Uh, ja baš imam utisak da nas William ne gotivi, a inače mi lik deluje ljigavo i fejk. Promenio je ploču posle Hurricane, ali i sada mi ove njegove reakcije deluju usiljeno. Ne keširamo dovoljno, poput Albanaca i Bugara.

Otišao im je Chris, dečko je bio ok i razuman, a Deban je u poslednje vreme vidno revoltiran i retko šta mu se dopadne. Cinan je i inače davao našim pesmama visoke ocene u onom njihovom žiriranju godinama unazad.

Ne znam za vas ostale ali ako bih nekoga voleo da maknu sa PZE to je ona pijana Kristina. 😩
Njen smisao za humor i ponašanje su mi toliko usiljeni, napadni i dosadni da unapred znam da ce me nervirati sve 3 večeri. 😤

Ja uopšte ne kapiram tog čoveka. Nije mi jasno na osnovu čega on gradi toliko samopouzdanje da je njegova pesma najbolja i da baš on treba da ide.
Sa druge strane, drago mi je da pravi skandale sada jer se na taj način sam diskredituje i smanjuje sebi šanse. Nadam se da će ga žiri nagraditi onako kako zaslužuje.

Ne znam ni kako misli da nastupi ako je propustio sve bitne probe. Niti su Italijanke kročile na scenu da isprobaju koreografiju ako je uopšte imaju, niti mogu da im spreme dobro iskadriran nastup.

Status
Not open for further replies.
Back