Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
21,192 votes

Serbia: Who should win Pesma za Evroviziju 22?
29%
Zorja Pajić "Zorja"
22%
Sara Jo "Muškarčina"
17%
Marija Mikić "Ljubav me inspiriše"
13%
Aca Lukas "Oskar"
5%
Angellina "Origami"

Malo je ovo bizar što se tiče " obleke " Anđe, ali videćemo taj nastup.
U jedan tren mislim da će biti fascinantno a opet u drugom kao neki tinejdž igrokaz.

Рекоше јутрос Драгана и Јован да су се припремили учесници, да има сјајних ефеката, костима, кореографија, режија... ма браво ОЉА БРЕ!!!!

Pa ovo je samo uvod, vidjećemo šta se dešava kad krenu refren i bit, i kako će izgledati izrežirano, nadam se da će biti neki efekti za svaki ovaj momenat (zataškano biće otkriveno (pa zvuk između stihova))

Sudeci po gore okacenom klipu, Andjelinin kostimograf je zeznuo stvar. Frizura i sminka odlicni!
Slažem se . 👍
Ali dok ne vidimo kako će to izgledati sa efektima na sceni kao paket, teško je proceniti. Malo mi je možda njen kostim u fazonu HLV kostima po kvalitetu, pomalo jeftino mi deluje ali Andja bi morala i sa scenskim efektima i sa stejdžom da bude na nivou Melodyja bukvalno pa da oduva dvojac Sara & Zorja, što je teško do nemogućeg u ovom momentu.
Zanimljivo da Konstrakta i meni ušla u glavu i uši pa pitam sebe da li je moguće da me takva stvar bukvalno oduševila !!!??🤔
Pričate i o Mariji Mikić često kao favoritu, poslušao je 2 -3 x više na silu nego što mi se svidja ali jedino Konstraktu kao i Saru želim uvek iznova da poslušam. Neku magiju ili vradžbinu 😆 imaju te 2 pesme i stvarno su mi posebne. 🙌

Status
Not open for further replies.
Back