Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Baš liče brat i sestra. cool.

Što se tiče Aleksandra Vuksanovića potpuno nepotrebno dižite ovde paniku i stavrate lošiju energiju i to prvi sebi a onda pomalo i ostalima.
Nema potrebe. Ko god da ode Srbija će ga izabrati i to će biti naš predstvanik. Može da nam se sviđa ili ne.
Možda će ovo biti sjajna godina, možda i fijasko. Ali mi ovde imamo pravo samo određen broj sms-ova.

Nećete valjda o Vukasu svaki dan. Kao da pomalo prizivate " vraga " :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :unsure: :)

Pozdrav svima. Drago mi je da forum ponovo postoji.
Što se tiče kandidata, sačekaću pesme. Od ovih koje su objavljane, iskreno nijedna mi nije privukla neku posebnu pažnju.
Drago mi je da ima poznatih imena.
Na sms glasanju će pobediti Lukas. To je nešto što se šteluje. Ako imaš finansijska sredstva, lako je namestiti sms. A, Lukas i Mirković to imaju.
Ipak imam osećaj, da će na kraju takmičenje završiti na drugom mestu, kao Dženan onomad.

Pesma koja nije uspela da se plasira na nacionalni izbor Srbije "Pesma za Evroviziiju '22"

Pozdrav ljudi! 😍

Baš sam srećan što forum ponovo postoji! Navijam definitivno na slepo za Saru i znam da će ona ozbiljno pristupiti pripremama za Evroviziju ako pobedi na našem izboru!

I meni je ova pesma ok. Čekam da čujem ostale učesnike, ali verujem da je 'ladno mogla da bude među takmičarskim kompozicijama.

I ja kazem ne toj pesmi sto nije prosla konkurs.

Od do sada objavljenih, najvise mi se svidja Bejbi od Zoe Kida.

Pa Goca je rekla da nije ni imala u planu da se prijavi, prijavio je njen tim i ona se iznenadila kad je videla svoje ime na spisku.

Marko Nikolić se juče oženio Anom Bučević, a na svadbi je naravno bila i rođena seka Maja.

G1IuWxl.jpg

kIN198E.jpg
A mica, i sebi i bati nadogradila nova lica u FaceApp-u

Pa Goca je rekla da nije ni imala u planu da se prijavi, prijavio je njen tim i ona se iznenadila kad je videla svoje ime na spisku.
Ovo je istina koliko je istina i ona njena priča za koncert za jednu osobu.

Pre mislim da je kod nje bilo pukla mi pesma, daj bar vamo da se cuje
Svakako ocekujem ziri da joj da neke poene, bila je par puta na rtsu 🤣

Status
Not open for further replies.
Back