Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sara

Talented, brilliant, incredible, amazing, show stopping, spectacular, never the same, totally unique, completely not ever been done before, unafraid to reference or not reference, put it in a blender, shit on it, vomit on it, eat it, give birth to it.
And despised on social media in Serbia :(

And despised on social media in Serbia :(
Ljudi je ionako pljuju već godinama bez ikakvog razloga, ali da uspe da dogura do makar 3. mesta po glasovima publike i da žiri sredi ostatak. Ako je mogla Nevena moći će i ona.
random GIF

Ljudi je ionako pljuju već godinama bez ikakvog razloga, ali da uspe da dogura do makar 3. mesta po glasovima publike i da žiri sredi ostatak. Ako je mogla Nevena moći će i ona.
random GIF
Realno, nije ni Nevena pošteđena.

Gde je taj Igorov isečak?

Ne bih da mračim, ali zar stvarno mislite da će Sara biti, možda čak ni u top 3 kod žirija? A možemo samo da zamislimo ko bi mogao biti u njemu...

Ne mogu se porediti Hurricane u tom trenutku i Sara sada...

Iskreno ne bih se bunio ni Igor da ode, ali kontam da on nece imati dovoljno jaku podrsku publike.

Hmmmm zaintrigirale su me i Sara i Angellina... Angellinin isečak zvuči da je previše nabudženo svega, ali izgleda da je to sam kraj pesme, nadam se da nije ceo instrumental takav, dok Sara zvuči baš opasno i pored isečka ne može da se nasluti šta da se očekuje. :love::love:

RTS-u je tada i odgovaralo da Hurricane odu na ESC.. Što ne znači da su nezasluženo i otišle.. Sarina pesma ako bude previše mračna, nema ništa od toga..

Ali opet, sve je i do sastava žirija.

Pa zašto sada RTS-u ne bi odgovaralo da ode neko koga će publika bar 50% da hajpuje kao što su Hurricane? Hurricane su vratile interesovanje za Evroviziju kod starijih i pokrenule kod tinejdžera i mladje publike.

Pa šta ako je mračna? RTS ako prošle godine nije skapirao da treba da malo da eksperimentišemo onda ne znam. Ovo je risky, ali više šanse imamo da prodjemo dobro sa risky pesmom nego sa još jednom etno baladom ili mainstream popom. Naravno, ako odu Angellina ili Zorja umesto Sare neću se buniti.

Status
Not open for further replies.
Back