Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kako bih ja voleo da živimo u nekoj zemlji i nekom vremenu gde je pesma Dušana Svilara svima favorit, čini mi se da bi bila pre dvadeset i kusur godina... Suvi, čisti kvalitet. Ja ću ovo još mnogo slušati i to najviše prija mom muzičkom senzibilitetu.
A to šta se našoj zemlji radi od muzike da su ovi etno i turbo momenti kao neki vrhunac modernosti, mogu samo da kažem da je kriminal. Gde mi živimo i šta se kod nas sluša, tuga.
E, sad kad sam to napisao, od tri izražena favorita na ovom forumu najviše podržavam Angellinu jer njena pesma stvarno ume da vozi i može dobro proći na Evroviziji, Sarina malo slabija od njene ali isto može biti dobar nastup.

Lukasu je 14. mesto u pf plafon plafona za onakvu pesmu.
Cak je i Dzenanova Nema suza bolja.

Ova Julija (ako je to ona jedna iz 2006) bi opet mogla završiti sa 0 bodova.

Orkestar Ace Sofronijevića dobru pjesmu ima.

Svilar je i meni dobar,ali ne za ESC.Nakon Spasa nikako da potrefi pjesmu.

Slušam prvo polufinale ove nazovi Beovizije (ili kako su već smislili). Prvih 7 pesama bukvalno me blam da poslušam opet. Apsolutni promašaj po mom nekom ubeđenju šta treba da bude koncept pesme za ESC. Onda je došla Angelina koja u svakoj pesmi zvuči isto kao i u predhodnoj, al pesma je miljama zanimljivija od prvih 7 iako mi ni ona nije wow pao sam na dupe. Lepa je pesma Ane Stanić, no nije mi esc materijal. Aca Lukas - ništa. To eventualno na neki Grand Festival, ovde bespotrebno, nadam se da mu neko neće namestiti pobedu neki njegovi kokainski partneri. To su jedini utisci prvog pf, sve ostalo me nije osvojilo.
Drugo polufinale apsolutno sve me smara osim Sare Jo. Tako da, što se mene tiče ona je naš naredni predstavnik. Ni ta pesma mi nije stvorila nikakav efekat wow, al nakon svega što sam poslušao ispada da mi je ovo najzanimljivije.

Celokupan utisak: bajat ekser.

Favoriti su podbacili. Sara pesmom, Angellina aranzmanom..Ne bih smarao ukoliko navijate za njih, tj. prvenstveno za Saru.

Meni se svidja pesma Dusana Svilara!

Ja još uvek preslušavam... nemam baš puno slobodnog vremena danas. Ali za sada ne mogu reći da me je nešto "oduvalo". Najbliže tome je verovatno Zorja, mada i tu fali nešto.
Ima dosta lepih pesama, ali bez nekog potencijala za Evroviziju. Više zvuče radijski.
Od poznatijih imena, Angellina mi je ok, Sara bez veze, kao i Lukas.

Očekivao sam da će opet biti glupih komentara na twitteru, ali da će Sara opet da trpi linč i to zbog pesme ne. Već smo zaključili da su twitteraši uglavnom iskompleksirani bolesnici, ali stvarno dokle ovo više... Odvratno

Joj, čekam mart da vidim Sarin nastup, definitivno ovakva stvar ide u paketu. Voleo bih da sve to klikne i ona bude naša naredna predstavnica 🤩 Isprva mi je bilo konfuzno, sada mi je top, naročito kraj.

Dopada mi se i Angellina, jedina zamerka je trajanje pesme. Zorjina pesma je lepa, nema sumnje. Doktorica Konstrakta me je oduševila.

Pošto se evociraju uspomene na Niti dodao bih da bih im i u ovakvoj konkurenciji opet dao 12 poena 😍

Status
Not open for further replies.
Back