Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
@Stole
A ti već znaš da bi i za Evrosong sama birala tim? U kom univerzumu bi to RTS dozvolio? Baš zato što im RTS ništa ne da velike zvezde i izbegavaju ESC.

Mislim da se Zorja 'pruža koliko se može pokriti' trenutno, zato ne unajmljuje ljude koje možda sad ne može da priušti. Zašto bi išla kod nekog koreografa sad ako joj može djever pomoći, kod nekog kompozitora ako joj je i muž kompozitor sad pred izbor. Ako pobijedi, uz RTS i Grand kontam da će svakako da se angažuju i ljudi sa strane, neće moći sve sama, a ni ne treba, moraju da joj pripomognu. Sari će sigurno Žiga da radi koreo, jedan od najboljih koreografa u regionu, biće vrh.

Slažem se s Majstom, moj komentar nije bio sprdnja ili omalovažavanje Zorje, nego sam se samo iznenadio da ima toliko talentovanih ljudi u porodici.

Mislim da se Zorja 'pruža koliko se može pokriti' trenutno, zato ne unajmljuje ljude koje možda sad ne može da priušti. Zašto bi išla kod nekog koreografa sad ako joj može djever pomoći, kod nekog kompozitora ako joj je i muž kompozitor sad pred izbor. Ako pobijedi, uz RTS i Grand kontam da će svakako da se angažuju i ljudi sa strane, neće moći sve sama, a ni ne treba, moraju da joj pripomognu. Sari će sigurno Žiga da radi koreo, jedan od najboljih koreografa u regionu, biće vrh.
Pritom da se razumemo, ovaj mini prodični biznis ima jednu od najboljih pesama na domaćem NFu u poslednjih par godina, neuporedivo bolju od mnogih poznatih i polupoznatih koji su imali jake produkcijske kuće iza sebe.

Na 45:35 je Zorjin nastup u finalu "Zvezde granda" koji je sama osmislila. Za ovu priliku i ovako malu scenu je odradila vrhunski posao, tako da ne sumnjam da ce se potruditi 100x vise za PZE.

Ljudi nemojte botovati zaboga. Pogotovo ovi stari legendarni članovi.

Neće nijedna od njih 3 prirediti bezvezan nastup sigurno. Naravno, od Sare se najviše očekuje jer uz sebe ima Zigu, zbog njenih prethodnih nastupa i jer je devojka jednostavno performer. Za Angellinu će se sigurno angažovati Ognjen Amidžić i naći joj dobar tim.

Pa ne mora da znači, i Nevena je imala baladu pa je to ispao jedan od naših najboljih nastupa vizuelno, a Zorja je bolja pesma od Krune. Sa lepim efektima, led ekranom, može to lepo izgledati, pritom Zorja će imati neki vid koreografije, neće biti sama na sceni i navodno imaće jako dugačku haljinu, pa videćemo. Svakako da može da ode u oba pravca

Status
Not open for further replies.
Back