Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Je li iko sabrao koliko pregleda je ukupno skupilo ovih 36 pjesama za 24h? :D

Dan kasnije nakon što su se utisci malo slegli ipak sam za tim Sara. Pesma je namenski rađena za scenu i takva je da bukvalno pušta mašti na volju. Sara sigurno neće biti na sredini tabele, ovo je materijal ili za top ili za flop, sredine nema. I prilika da napokon budemo drugačiji.

Angelina mi je broj dva, s tim što bi pesmu trebalo malo doraditi i produžiti. Ima i tu prostora za dobar i efektan nastup.

Broj tri mi je Zoe Kida, jaka, lepa i moćna pesma, odličan vokal i jednostavan nastup za solidan plasman.

Zorja mi je tu negde. Mene su smorile te naše etno pesme ovog tipa. Ovo jeste sigurica ali teško da bi mogla više od nekog petnaestog mesta u finalu.

Meni se jako sviđa i Lukasova pesma. Dobar tekst, on je odličan vokal, nastup ne zahteva previše. Sigurno se ne bi obrukali ni sa njim.

Sviđa mi se Tijana, Marija je isto dobra, Gramofondžija razočarao. Sve u svemu solidna selekcijaove godine

Za Zoriju moze neka fora tipa ona iz Australije sto se njihala na sipkama da izvuce pesmu sa plasmanom.
ma ne...ali će verovatno staviti neku krunu na glavu iz slo(a)venske mitolgije, imati neverovatnu nadrealnu, dugo stilizovanu blještavu haljinu ...scena od izrazito tamne do izrazito belo-srebrne , zlatne i nebesno plave boje...

a na sve to specijalni hologram spuštanje svetog duha iz podnebesja kojem Zorja pruže ruke okrenuta glavom ka Nebu ..

Moram sada da odlepršam sa foruma :ROFLMAO: ali voleo da pročitam kada se vratim

šta ova forumska zajednica misli,ko odnosi pobedu..... ako se uzmu svi potencijalni parametri lol ..dakle ne za koga navijate iz nekog razloga nego ko je najbližu pobedi?

LJUDI HOĆE NEKO PRAVITI NEKU ANKETU NA FORUMU I HOĆEMO LI MI PROGLASATI NAŠEG POBEDNBIKA OVDE NEKIM JAVNIM GLASANJEM ?

JEL NEKO PRAVI BEOVIZIJU PRE BEOVIZIJE , ovde?

Trenutno mislim da Zorja pobjeđuje u ukupnom zbiru, jer će sigurno biti u samom vrhu na oba fronta, a Sari zavisi od nastupa koliko će biti visoko, a Acu ne bih još otpisivao jer zavisi ko će u žiriju biti, možda mu baš neko da 12 a ovim ostalima da sitne (ili ne da poene uopšte), dovoljno da ih udalji bar za bod u ukupnom bodovanju.

Kad smo kod lebdenja, Anđelini bi dobro došlo da u onom bitu nakon refrena počne da 'lebdi' dok pucaju laseri i neki efekti, kao spot da izgleda. Ali od toga ništa haha

Status
Not open for further replies.
Back