Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Možda bi efektna bila neka animacijetina origami figure koja onako futuristički i brzo menja oblik, znate ono kao bele ivice i geometrija pa se menja u one različite lepe origami oblike. Idealno to bi bio 3D hologram na sred scene oko nje tj. ona u njemu lol, ali kao u stvarnom životu recimo preko celog ekrana iza nje da to trešti najkrupnije što može, dok na sceni piče onako kul bela sedefasta svetla i laseri. I da ima igrače koji imaju pristojnu koreografiju, a da se i ona bar donekle pomera s njima u onim brejkovima posle refrena. U nekom futurističkom, ali ne krindž kostimu.

I ja mislim da će Sky Music sigurno solidno da odradi nastupe za nekoliko ključnih pesama. Ne mora to ni da bude najskuplje proseravanje i gađanje tehnologijom, ali konkretno za Anđelinu samo da se spakuje ta neka okvirna future techno bela estetika uz malo elegancije, da odgovara pesmi, ja bar tako zamišljam kao efektno.

Pa kad krene onaj digitalni demon da peva SAVIJ MOJE TELO TI, SAMO TO MI RADI, a cela arena u kolapsu, evakuacija Torina i celog tog regiona
Hvala ti Anđela Vujović za diskografiju čistu, prečistu kao suza i hvala AmiG-ju i Marku Konu što su te otkrili i dali ti krila. Ja ne znam za bolju pevačicu od nje koja se skoro pojavila.. Opraštam Marku Konu u potpunosti NQ zbog Origamija

I Angellina i Sara će morati da dokažu potencijal svojih pesama prvo na sceni PZE. Videćemo da li im je RTS omogućio uslove da izvuku maksimum od pesama u Studiju RTS-a. U tom smislu Zorja ima lakši posao.
Od Angelline očekujem da produži pesmu 20-ak sekundi, a od Sare da izbaci onaj džiberski deo sa - Coby, jesi ti radio traku.

Status
Not open for further replies.
Back