Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nije dozvoljeno ali ima lufta izmedju beovizije i roka
Ako ne doda odmah neće ni otići na ESC sigurno
Mozda je tih 30 sekundi rezervisano za deo na engleskom pa ne moze sad da ga doda.

Ali prošvercovan je engleski već na PZE, neko sad ima par stihova na engleskom, ako ne i dve pesme (izvinjavam se nepamtljivim pesmama što se sad ne sećam koje su, jedna ili dve).

Ne verujem da je do engleskog i da je zato ne dira još. Svakako verujem da bi verovatno lagano produžili Origami i dodavali šta treba i može nakon hipotetičke pobede na PZE, možda picnuli još malo produkciju, ni prvi ni poslednji put da neka zemlja radi kao revamp tako.

Nego, nema mi logike da sad niko ništa ne sme ili neće sad da radi ako ne pobedi ili da nije dozvoljeno, a Hurricane bez frke nabudžile HLV instrumental za lajv na Beoviziji onomad u odnosu na onaj sa YT kanala, tehnički pre pobede. (A onda u spotu izašla maltene treća varijanta bez onog udaranja.)

Moze do predaje da se sredjuju, Italija skracuje svake godine 🤣
Jasno za sređivanje posle pobede a pre roka za predaju, nego nisam stekao utisak da je kod nas zabranjeno dirati pesmu ni do početka marta, do malo pre samog takmičenja našeg jelte. A ne deluje mi da će iko da menja nešto na pesmi do tada, posebno eto Angellina što se izgleda ograđuje odmah od te ideje u ovom trenutku.

Ja da sam na mestu svetog trojstva, ja bih svoju tj. svaku od tih pesama picnuo malo još do marta, bar ponešto od svega onoga što se masovno piše i ovde i po YT komentarima kao muzičke/produkcijske zamerke, jer mislim da bi im svema trima takvo lickanje pesama pomoglo, pre svega za našu publiku. Nije valjda to toliko komplikovano i skupo da se ostavlja kao opcija samo u slučaju pobede na PZE, zašto ne i pre radi konkuretnosti, ako su Hurricane mogle.

Ne znam da l' me neko razume šta pokušavam da kažem 😅

Da da, mislis do PZE, kapiram da jesu od objave liste do objave pesme, Sara dodala Bojanu (cak imam osecaj da znam ko je sta pisao od njih dvoje 🤣), sad dal smeju do polufinala PZE to ne znam
Pa Angellinu produzila, Saru napravila neki jaci bum

Što pa mora da je produžuje ... "Rock me baby" traje 2:44 pa je pobedila; "Ja sam za ples" svega 2:22 a bila 4. :) Dobro, ovo je trebalo Andrej da kaže, ali ajde...

OTAxNC5qcGVn.jpeg

Da da, mislis do PZE, kapiram da jesu od objave liste do objave pesme, Sara dodala Bojanu (cak imam osecaj da znam ko je sta pisao od njih dvoje 🤣), sad dal smeju do polufinala PZE to ne znam
Pa Angellinu produzila, Saru napravila neki jaci bum
Coby - hoće hoće bruji bruji
Bojana - dovedi me do Edena, srce grimizno - oči indigo
:D:D:D

Nisam znao da su tako kratke Ja sam za ples i Rock me.

Inače Hurricane su i spot pustile prije Beovizije tako da su 2 verzije uradile do Beovizije.

Na kraju je Hasta la vista imala neke 3 verzije.

1. Digitron
2. Revamp 1
3. Revamp 2 s onim škripanjem stolice u strofama

Ma ne ponovilo se.

I da, verzija uživo sa Beovizije s onim lupanjem

al niđe veze, dobro neko dole odgovorio, kako to neki dobili dozvole i imaju pesme po spotifaju i dizeru, a neki ne

Hajde da pomenmo i ovaj važan momenat.... važan je, jer je zaista na evroviziji postao nepisano pravilo i ni malo to ne treba zanemariti
Dakle ove gdine će pobediti sporija pesma...balada, šta god ali ne brža pesma.
U tom smilu Zorja ima veće šanse.

Ma Zorja pobeđuje lagano nego vi niste toga svesni još! Javlja mi se i da će nakon njene pobede biti nekog skandala 2-3 dana kao sa Balkanikom i plejbekom.

Status
Not open for further replies.
Back