Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sve će biti jasnije nakon nastupa. Meni je svaka Sarina prošla pjesma zvučala mlako u nastupima dok je izvodila. Ako to ovdje isto bude slučaj, mislim da onda ni nema šanse da osvoji dovoljan broj glasova. Ako uklopi sve da bude na nivou i donese tu energiju, pobijedit će.

Što se tiče Zorje, tu ne može puno mašiti, otpjevat će ona to vrhunski i ako Sara kiksa, ide ona.

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 10. februar

Među prvih 10 nije došlo do promena, osim što je danas i Konstrakta u trendu. Ostale pesme su napredovale ili nazadovale za par pozicija ili ostale gde su i bile juče.

BKahCuo.png

Jel ovo Marija iz obrade Rano s Mineom? 😱 Ako jest, nisam ni znao da je na Beoviziji 😂 Njen glas mi se baš sviđa.

😂 Pa na svu sreću neće pobediti ni ovde bolje i aca lukas da ode. 😂 Nezna se koja je pesma losija ljubav je svuda ili ova sada.

Moj novi top 10:

01 Zorja
02 Znam
03 Origami

04 Dve godine i šes' dana
05 Istina i laži
06 In Corpore Sano
07 Vrati mi
08 Bejbi
09 Put bez povratka
10 Nedostaješ

Discord i 46 rangiranja:

01 zor Zorja 329
02 mus Muškarčina (Zabranjeno… 244
03 ori Origami 200
04 vmx Vrati mi 159
05 zna Znam 126
06 dra Drama 120
07 ski Skidam 110
08 pdl Počinjem da ludim 104
09 lmi Ljubav me inspiriše 99
10 llc Ljubi, ljubi čoveka 88

Mnogo mi je drago što je Znam ovako visoko. Bukvalno ne mogu da zamislim kako će izgledati taj nastup.

Ivona je dobra i uliva nadu da I ako neke godine dodju samo podrumare da se I tu moze naci ok pesma.

Pitanje je samo da se ne usere live kao ona Tea pre dve godine.

Jel ovo Marija iz obrade Rano s Mineom? 😱 Ako jest, nisam ni znao da je na Beoviziji 😂 Njen glas mi se baš sviđa.
Sve će biti jasnije nakon nastupa. Meni je svaka Sarina prošla pjesma zvučala mlako u nastupima dok je izvodila. Ako to ovdje isto bude slučaj, mislim da onda ni nema šanse da osvoji dovoljan broj glasova. Ako uklopi sve da bude na nivou i donese tu energiju, pobijedit će.

Što se tiče Zorje, tu ne može puno mašiti, otpjevat će ona to vrhunski i ako Sara kiksa, ide ona.
Sara je vec kiksala pesmom ocekivao sam bas jaku pesmu a dobili smo ljubav je svuda drugi deo. 😒

Status
Not open for further replies.
Back