Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Interesantno kako niko ovde ni jednom nije popljuvao Zorju ili rekao nešto protiv nje, ali zato njeni fanovi dolaze da kukaju kako svi mrze Zorju, nameću drugima svoje mišljenje i ne izvlače Saru iz usta pahahahahha meni ovo presmešno

Ja nisam niciji fan cekao sam pesme i da je Sara ili bilo ko drugi imao najbolju pesmu podrzao bih tog izvodjaca. I na kraju i ako ode Sara sto smatram nemogucim jer koji ziri ce sari dati neku visoku ocenu, ja cu normalno kao i svake godine navijati za srbiju.

A dobro, u 2022. zaista više ne možemo znati što je za žiri, a što nije. Ne sjede u žirijima samo +50 ljudi kojima je vrhunac muzičke tolerancije Beti Đorđević i Bisera Veletanlić. Npr 2020., Hasta la vista bila prva kod žirija na Beoviziji, a obično se za takve pjesme kaže da ih žiri uništava. Ili Aleksandra Kovač sva onako čedna i urbana dala 12 Nedi Ukraden, lol. Nema pravila

Sara je Kriptojevrejka iz plemena Zuiti tako da... 250 na tvt i 115 od zirija!
FI6ub0xXMAAP71S

Ma da, nas ziri u poslednje vreme glasa za najveci esc paket, a ne za pesmu po svom ukusu i cenim sto tako razmisljaju.
joj Stole lepo bi to bilo al samo da je i istina

RTS žiri glasa onako kako im je naloženo. Tj žiri se bira tako da izgura onog koga hoće RTS.
To što su Uraganke izabrane nije pravilo.... jer su miljenice RTSa ,preko Sanje.... ali imali su najbolju stvar za esc.
E sad kada bi se to ponovilo jedno 10 x ponovilo onda bi tvoja konstatacija bila realna. Ovako nije.

Ma da, nas ziri u poslednje vreme glasa za najveci esc paket, a ne za pesmu po svom ukusu i cenim sto tako razmisljaju.
Da, ziri je nekada glasao cudno, tipa Molitvu nisu prepoznali kao pobednicku pesmu lol O Konu da ne govorim.

Sada im se očigledno kaze da glasaju za ono sto misle da ce dobro proci na ESC. 2019. godine nas je ziri spasio i poslao Nevenu.

U našoj zemlji jedna obična faking čistačica ne može da bude zapošljena u školi ili nekom magacinu a da nije proverena i podobna ako ide na državne jasle.
I vi sad naglas mislite da je nekom prepuštena slobodna volja u RTS da u ime Srbije šalje nekog na esc ,zato što on baš tako hoće ha haaaaaaaaaaaaa

jeste jeste tako je al umalo :ROFLMAO:

Ja ne znam čiji su fanovi gori iskreno. Sve to što je agresivno se meni gadi. Tako su mi 2012. ogadili Loreen za ceo život.

U našoj zemlji jedna obična faking čistačica ne može da bude zapošljena u školi ili nekom magacinu a da nije proverena i podobna ako ide na državne jasle.
I vi sad naglas mislite da je nekom prepuštena slobodna volja u RTS da u ime Srbije šalje nekog na esc ,zato što on baš tako hoće ha haaaaaaaaaaaaa

jeste jeste tako je al umalo :ROFLMAO:

Znači Zorja otpisana?

Napr. u mom biću ne portoji opcija da sam fan ikom i ikad bio. to nije moj pogled na okruženje u kojem živim, radim ...
Tako iskreno i realno ne mogu biti ni u ovom slučaju " fan" bilo koga.

Neka pobedi onaj koga narod odabere i žiri RTS-a -koga god da su već nameračili , a jesu.
Ne možemo mi tu ništa promeniti , sve ide svojim tokom.

bilo koja od tri ponuđene pesme Zorja , Sara, Anđela - predstvile bi nas DOSTOJNO,svaka na svoj način.

Međutim ima ono nešto tananao u nama kada moramo da prelomimo i u datom mometu više podržimo a to ima veze sa " dušom" nego sa bilo čim drugim.
U tom kontekstu ja mislim da bi Zorja bila najviše oštećena ako ne ode na esc. Sara daleko manje. Anđela takođe više od Sare.
I čvrsto znam da većina naroda u Srbiji nakon preslušanih pesama ima taj osećaj. To ne znači da je neko protvnekog drugog.

Jao Ukrajinci imaju par jakih etno pesama na svom izboru
Da i jedna od njih će pobediti sigurno. Anđelina bi imala konkurenciju u obliku Ćanel, Izraelca, i možda ako se još negde pojavi neki bop. Sara bi se u tom smislu stvarno istakla kao nešto posebno u ponudi.

Bravo, Turbo. Ni ja nisam ničiji fan, niti bih se tako ikada predstavio negde. Imam ime i prezime, zvanje, zanimanje 😂

Status
Not open for further replies.
Back