Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ako Sara ode podržaćemo
Ako Zorja ode podržaćemo
Ako bilo ko drugi osim Lukasa ode podržaćemo

Ko misli da je namešteno i nezadovoljan je pobednikom može da plače do sledeće godine
E PA TO
to cenim ...nisam očekivao da ćeš ovo ikada napisati. Oprosti što sam posumnjao u tebe :ROFLMAO:

Ja sam u oba slučaja i Zorja i Sara ,zadovoljan ...
sa Acom ne , ali tvrdim neće ni to biti naša najgora pesma niti najgora na escu. Pa kako bude.

@Turbo_ESChaler Ako bude najbolji paket, a ima predispozicije za to (naravno nije jedini kandidat), potpuno je na kraju nebitno da li je na ishod uticao i neko sa strane. Ali generalno mislim da ljudi previše neosnovano misle da neko tu nešto namešta i da su svi potkupljeni. Izgleda da se pojedincima jedino može dokazati da je sve regularno ako sami budu u sastavu žirija :censored:

Ako Sara pobedi, ne mora uopšte to da znači da joj je namešteno, već prosto da je bila najbolja. Ionako je u kurugu favorita, a ne neko ko to nije ni na vidiku. Glupo bi bilo da ona ne pobedi samo da bi se nekom nešto dokazalo i otklonila neka sumnja....
Ovo je, u suštini, istina. Nije da je Sarina pesma na marginama bitnosti po mišljenju većine, pa da je sad potrebno neko ne znam kakvo nameštanje.

Ali mislim da je isto bitno da I ovi sto ne pobede vide neki boost u karijeri. Angelina sprema album. Zorja je na pocetaku karijere. Sara sprema album. Na kraju krajeva i sam Lukas.

Zeleo bih da njima kad podvuku crtu zakljucak bude da im se nastup na Beoviziji isplatio. Jer samo tako mozemo ocekivati da ljudi kidaju. Pobednik je samo jedan na kraju krajeva uvek. Ako su ovi ostali samo tracili svoje vreme to ce ubijati motivaciju.

Ljudi moji, učešće na Benidormu je svim takmičarima, a pogotovo ovim izrazitim favoritima, ogromne stvari za karijere uradilo, ono je ljepota gledati. Nadam se da će se isto desiti bar nekome od naših takmičara ove godine i da će preći u tradiciju.

Ja se nadam da neće drugi učesnici (mada, nema mnogo njih koji to mogu, jer ogromna većina ni nije tu jer hoće na ESC) neće kasnije da pričaju kako su zNaLi ko će da pobijedi, ko god to bio, bilo Sara, Zorja, Angellina.

Anđa i Sara su već rekle da navijaju jedna za drugu, da ako ne pobijedi jedna, da hoće da pobijedi druga. And I think it's beautiful

pa sad da je neko drugi imo koncert ispred skupštine ,možda bi pomisli da je cura van svega...
postoji MOTIV za sumnju , a kad imaš motiv imaš pravo i da sumnjaš .........
a ja dodajem ne mora ni da se sumnja , veze debele postoje. Znam pouzdano.
Ne tvrdim da će joj biti namešteno ,ali ako se pokaže to tačnim ,sumnje će se realizovati ...
Znaci mi u stvari biramo predstavnika na novogodisnjem koncertu, zanimljivo

Pa to
Ljudi moji, učešće na Benidormu je svim takmičarima, a pogotovo ovim izrazitim favoritima, ogromne stvari za karijere uradilo, ono je ljepota gledati. Nadam se da će se isto desiti bar nekome od naših takmičara ove godine i da će preći u tradiciju.

Ja se nadam da neće drugi učesnici (mada, nema mnogo njih koji to mogu, jer ogromna većina ni nije tu jer hoće na ESC) neće kasnije da pričaju kako su zNaLi ko će da pobijedi, ko god to bio, bilo Sara, Zorja, Angellina.

Anđa i Sara su već rekle da navijaju jedna za drugu, da ako ne pobijedi jedna, da hoće da pobijedi druga. And I think it's beautiful
Mislim da je bitno da svi osete da im se nastup na festivalu itekako isplatio.

Da se osete postovano od strane RTS i da budu zadovoljni na kraju. Iako je pobednik samo jedan.

@Turbo_ESChaler Ako bude najbolji paket, a ima predispozicije za to (naravno nije jedini kandidat), potpuno je na kraju nebitno da li je na ishod uticao i neko sa strane. Ali generalno mislim da ljudi previše neosnovano misle da neko tu nešto namešta i da su svi potkupljeni. Izgleda da se pojedincima jedino može dokazati da je sve regularno ako sami budu u sastavu žirija :censored:
pa da,, slažem se...

Jel možeš ti prijatelju ispred OGAE SERBIA i forumska zajednica ovde da obezbedi za sledeću godinu kod Olivere da budemo ubuduće jedan stalni član žirija ....
forum i ogae izglasa i to lepo ti predstviš i budeš na TV ..

Ali učešće Goce Tržan najveći hit. Veći hit nego Neda Ukraden 2020. Možda su to Oljine gošće!

Status
Not open for further replies.
Back