Tako je, izdvajaju se iz mase i koja god da pobijedi, neka.I Sara i Zorica i Andjela su ovde miljenice! #naše3
Mene zanima koga će u žiri staviti, mislim evo mogu ja ako treba
Tako je, izdvajaju se iz mase i koja god da pobijedi, neka.I Sara i Zorica i Andjela su ovde miljenice! #naše3
Ej Titko ..nisam te razumeo malo pre ...sorry ... ili izvini ...Jesu Naive nega grupa Naivinih navijača? Malo sam zbunjen.
Ja sam nju dugo čekao ...Ali učešće Goce Tržan najveći hit. Veći hit nego Neda Ukraden 2020. Možda su to Oljine gošće!
Ali učešće Goce Tržan najveći hit. Veći hit nego Neda Ukraden 2020. Možda su to Oljine gošće!
Takođe pusa.Ej Titko ..nisam te razumeo malo pre ...sorry ... ili izvini ...
evo jedna forumskaza tebe...
pusa.
U niskom letu, Čujem da za mene pitaš njene možda dve najbolje uz ZagrliGoca je otpevala neke od nasih najlepsih pesama koje ce ziveti vecno. Zagrli, 1200 milja, Haljina ,....
Pa to je sto je. Ne bi me zacudilo uskoro da vidimo i Aleksandru Radovic na izboru, za kojom smo pre 10ak godina kukali lolGoca je trebala doći moćna i jaka, a ne podvijenog repa
Ne bi ona došla samo tako opušteno jer ego...Pa to je sto je. Ne bi me zacudilo uskoro da vidimo i Aleksandru Radovic na izboru, za kojom smo pre 10ak godina kukali lol