Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nemaju mi oni tu pojavu.

Nucci je jako simpatican I harizmatican ali on ne zna da peva lol

Ja ne znam koga vi pratite na tviteru. Kod mene ljudi danima đuskaju čoček i to je to što se PZE tiče (većina se razumljivo bavi isključivo spremanjem za slobodni April u Beogradu 💪). NIsam ni primetio neku mržnju. Možda mi se minulo blokiranje sada lepo isplatilo.

Vidim provlače se neke opaske na račun teksta Sarine pesme, pa da kažem da je tekst bombonica jedna. 🤗

Što se tiče glasanja našeg petočlanog žirija, ja poznajem samo jednu osobu koja je sedela u tom žiriju. Doslovce je jedino uputstvo glede glasova bilo da glasa za onoga ko je po njenom mišljenju najbolji izbor za našeg predstavnika. Takođe, osoba nije stekla utisak da su ostali članovi žirija dobili bilo kakva drukčija uputstva. Uzorak mali, nije ni reprezentativan, ali drugog nemam.
Naravno, ovo ne znači da mislim da treba da prestanete da se zabavljate spekulisanjem na tu temu. Jer, tema je prosto zabavna, pa će stoga uvek i biti aktuelna.

Od muskaraca u buducnosti bih definitivno slao Igora Simica. U ovoj PZE pesmi sam skapirao da mi je on nas omiljeni muski vokal, znaci zadrhtim kad cujem tu boju...
Nadam se da ce mu se uskoro poklopiti da bude najjaci paket i ode, a decko ima smisla i za nastup.

Ne znam da li mu je ove godine cilj uošte bio da ode na esc jer po pesmi ne deluje tako. 2020. je ono delovalo mnogo posvećenije odlasku na evroviziju, a ova pesma mi je baš mlaka. Mislim da ljudi često odu kod Dimitrova i očekivaju da će im dati ne znam bog zna kakvu pesmu, a on im da nešto mlitavo skroz. Svakako da Igor može da bude dobar paket za esc samo da ubode sa pesmom

Ali najjače mi je to što Wiwike iz godine u godinu (bukvalno otkako smo vratili Beoviziju, ako me memorija dobro služi) ignorišu naš nacionalni izbor, u smislu da ne snimaju klipove sa reakcijama na rekapitulacije svih pjesama, garant ih Albanci iskeširali da njih hajpuju i hvale a nas da kuliraju i kude... :D Dobro, kapiram da nam je izbor u globalu krš i prepun svakakvih pjesama te da ih vjerovatno i mrzi da sve preslušavaju (na RTS-u nikako da shvate da kvantitet ne znači nužno i kvalitet, naprotiv, u ovom našem slučaju je manje ipak bolje i svaki broj koji nadmašuje cifru pjesama u finalu Evrovizije je preveliki - dakle nikako preko 20, eventualno do 25) pa je i bolje što ne reaguju (fali nam još da nas i oni dodatno nablate), ali su žmurili i na sve što se tiče nas i prije kada nismo imali toliko pjesmetina, nisu tipa objavljivali ni klipove vezane za polufinala Beovizije (ko je sve prošao dalje a ko ne), ili snimaš za svakoga sve ili ni za koga ništa, bez izuzetaka.
Koliko se sjećam, pretprošle godine su snimili reaction video samo za ''Hasta la vista'', drugog nikog nisu ni spominjali pa je ispalo k'o da i nemamo nikakvu selekciju već da su Uraganke interno odabrane, čak ni Andriju kao njihovog najvećeg suparnika nisu uopšte spominjali... :p Ovaj put su se malo više potrudili, vidim da su snimili reakcije na 3 glavne rivalke koje će se boriti (da ne kažem klati) za pobjedu - Anđelinu, Zorju i Saru.

Nažalost, na Tviteru mi više izlaze tvitovi ljudi koje ne pratim nego onih koje pratim.

Pa i za Albaniju su snimili samo za 3 pesme, snimaju ono što se traži uglavnom, mislim da većinu nešto ne interesuje analiza polufinala na PZE

Ali najjače mi je to što Wiwike iz godine u godinu (bukvalno otkako smo vratili Beoviziju, ako me memorija dobro služi) ignorišu naš nacionalni izbor, u smislu da ne snimaju klipove sa reakcijama na rekapitulacije svih pjesama, garant ih Albanci iskeširali da njih hajpuju i hvale a nas da kuliraju i kude... :D Dobro, kapiram da nam je izbor u globalu krš i prepun svakakvih pjesama te da ih vjerovatno i mrzi da sve preslušavaju (na RTS-u nikako da shvate da kvantitet ne znači nužno i kvalitet, naprotiv, u ovom našem slučaju je manje ipak bolje i svaki broj koji nadmašuje cifru pjesama u finalu Evrovizije je preveliki - dakle nikako preko 20, eventualno do 25) pa je i bolje što ne reaguju (fali nam još da nas i oni dodatno nablate), ali su žmurili i na sve što se tiče nas i prije kada nismo imali toliko pjesmetina, nisu tipa objavljivali ni klipove vezane za polufinala Beovizije (ko je sve prošao dalje a ko ne), ili snimaš za svakoga sve ili ni za koga ništa, bez izuzetaka.
Koliko se sjećam, pretprošle godine su snimili reaction video samo za ''Hasta la vista'', drugog nikog nisu ni spominjali pa je ispalo k'o da i nemamo nikakvu selekciju već da su Uraganke interno odabrane, čak ni Andriju kao njihovog najvećeg suparnika nisu uopšte spominjali... :p Ovaj put su se malo više potrudili, vidim da su snimili reakcije na 3 glavne rivalke koje će se boriti (da ne kažem klati) za pobjedu - Anđelinu, Zorju i Saru.
Pa dobro, napredujemo, ove godine tri reakcije i Wiwi u Beogradu za festival 🤷🏽‍♂️ Neje malo

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 12. februar (presek u 23:00)

Marija Mikić prestigla Acu, a Ana Stanić Gocu i Tijanu. Zoe Kida po prvi put u top 10.

Vu01S0A.png

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back