Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Što se mene tiče možemo svake godine da pevamo u bludu, seksu, "nemoralu" i šta god je nabrojano, akcenat nikad nije na poruci, poruka je samo tu da doprinese pesmi ako je to potrebno, a nekim pesmama to nije potrebno. Evrovizija nije takmičenje za najbolju baladu jer očito neki smatraju da samo balade sa porukama su kvalitetne pesme koje treba da šaljemo svake godine i malo mi je shock što neko ko valjda aktivno prati evroviziju to misli. Nek svako glasa za koga hoće i pesma sa najviše glasova žirija i publike će pobediti, a ko će to biti ćemo videti 5. marta. Glupo je ubedjivati druge da je samo tvoje mišljenje ispravno, neće niko nikome promeniti mišljenje, a svako ima pravo na svoje.

Nešto sam sinoć uzeo da gledam na YT snimke prethodnih Beovizija (od nekoliko poslednjih godina) i zaboravio sam dve stvari:
- da su iznenađenja u glasanju žirija (bogami i televotinga) uvek velika u odnosu na ono što mi na ovom forumu uglavnom projektujemo
- koliko nas krindža očekuje od RTS-ovih voditelja i njihovih nasilnih pokušaja da budu duhoviti i spontani

Meni samo nije jasno zašto gospodin ne navija otvoreno nego pokušava prodati svoj ukus pod objektivnost? Mico malena navijaj za Zorju, opusti se, uživaj u ESC sezoni, zabavljaj se, umjesto što pjeniš svaki dan i praviš antireklamu svom favoritu.
hah kaže Sarin bot..... to vi tako zovete :LOL::ROFLMAO:
niko ne peni ..objašnjava ti se da stvari nisu crno bele .... al treba to skapirati i imati nešto sive mase.
ne mogu da navijam za Zorju jer znam manjkaovosti te pesme u smislu " ovo je viđeno". Mogu d aje podržim iz prostog razloga zato što više cenim tu vrstu rada od Cobijevog. Nastupi su nešto drugo .... Ali manje cenim nastup od suštine.
samo je problem što vi ne vidite sve manjkaovost jedne rizične pesme ..... i što ste je stavili bez pokrića na mesto koje joj ni počemu ne pripada

ako nešto kažeš , onda treba da ide i ono " ali " ili neka zadrška .... neko to razume neko ne..

Niko mi nije dokazao nekim argumentom i ubedio da promenim mišljenje a voleo bih da jeste, uvezi toga da je Sara najbolji izbor. Možda ali delimično.
Čeo keč se očekuje u nastupu ...pošto je pesma ipak kao takva za dosta ljudi neshvatljiva.... ne pali na prvu. Nikako.

Što s emene tiče ..ja ću uživati i u Saritinom show..... nema ništa protv... :love: ali rezultat ne očekujem ako ode na esc.

Pretpostavljam da ce ziri spustiti Saru na nekih 6, 7 poena, a da ce Zorja od publike dobiti 10 a mozda svih 12. Mada, 12 od publike kupi Sara vjerovatno dok ce ziri dati Zorji.

Elem, hocu da kazem da u zbiru nekako najrealnije sanse za pobjedu ima Zorja.

ne mogu da navijam za Zorju jer znam manjkaovosti te pesme u smili " ovo je viđeno". Mogu d aje podržim iz prostog razloga zato što više cenim tu vrstu rada od Cobijevog. Nastupi su nešto drugo .... Ali manje cenim nastup od suštine.
samo je problem što vi ne vidite sve manjkaovost jedne rizične pesme ..... i što ste je stavili bez pokrića na mesto koje joj ni počemu ne pripada

ako nešto kažeš , onda treba da ide i ono " ali " ili neka zadrška .... neko to razume neko ne..

Niko mi nije dokazao nekim argumentom i ubedio da promenim mišljenje a voleo bih da jeste, uvezi toiga Sara najbolji izbor. Možda ali delimično.
Čeo keč se očekuje u nastupu ...pošto je pesma ipak kao takva za dosta ljudi neshvatljiva.... ne pali na prvu. Nikako.
1. Niko nikoga nije nigdje stavio, bez ili sa pokrićem, nego nam se jednostavno pjesma najviše sviđa od ponuđenog. Probaj to da shvatiš.
2. Niko se i ne trudi da ti promjeni mišljenje niti daje bilo kakve argumente sa tim ciljem. Probaj to da shvatiš.
3. Niko ne priča o velikom uspjehu Sare Jo na Evroviziji nego samo navijamo da ona ode. Probaj to da shvatiš.

Što se mene tiče možemo svake godine da....
... šaljemo pesmu koja će postati hit.

Pobednici starih Beovizija su sve bili veliki hitovi. Prva dva obnovljena festivala nisu dala pobendika sa hitom. Hurricane su to promenile, a Sara nastavlja. Znači uslov mi je da pesma bude hit. Može i balada da bude hit, ali ne svaka.

Znači ako treba i Miki Milane, ali da je hitčina.

... šaljemo pesmu koja će postati hit.

Pobednici starih Beovizija su sve bili veliki hitovi. Prva dva obnovljena festivala nisu dala pobendika sa hitom. Hurricane su to promenile, a Sara nastavlja. Znači uslov mi je da pesma bude hit. Može i balada da bude hit, ali ne svaka.

Znači ako treba i Miki Milane, ali da je hitčina.
Agreed

Muškarčina je na odličnom putu da postane hit, možda čak i postane Sarina najpopularnija pesma do sad

Aman to je TEBI tako, mnogima nije 😁
Možda tvoji neistomišljenici nisu merodavniji i objektivniji od tebe, ali nisi ni ti merodavniji i objektivniji od njih.
(I što bi rekla Konstrakta) I ŠTA ĆEMO SAD 😁
to je kod većine naroda tako ...osim Sarinih fanova botova koji su ovde proaktivni i gde god .... osvrni se malo na više strana pa ćeš uvideti.
...e pa ja nemam ništa protv Sare ali ovde govrim u ime te mase :) 5 mart je jako blizu.

u manjini ste ali ste malo glasniji i to samo ovde...i previše opterćeni nečim što se zove Sarina pobeda po svaku cenu :ROFLMAO::ROFLMAO:

Imati priliku potpuno izaći iz šablona i poslati nešto posve atipično, rijetko viđeno na ESC-u i s potencijalom za odličan plasman (Sara Jo) nauštrb nečega čega se Europa zasitila i prevazišla i što, ruku na srce, ne nudi baš ništa novo (Zorja) je pucanj u nogu. Dozvolite sami sebi rizik i, lako moguće, profit

Ali, Zorjin tekst bolji od ovog Bojaninog i Slobodanovog. :ROFLMAO:
I to sad iznosimo kao objektivnu istinu? Hit.

Ali, neka cveta hiljadu cvetova. 🥰 Raznih...

Imati priliku potpuno izaći iz šablona i poslati nešto posve atipično, rijetko viđeno na ESC-u i s potencijalom za odličan plasman (Sara Jo) nauštrb nečega čega se Europa zasitila i prevazišla i što, ruku na srce, ne nudi baš ništa novo (Zorja) je pucanj u nogu. Dozvolite sami sebi rizik i, lako moguće, profit
Ako je zbog nečeg vredno poslati Saru u Torino da bi se potvrdila teorija da je rizik poželjan ali NE svaki , to bi bilo jako dobro
Pa da završimo sa ovakvim eksperimentima. I ućutkamo one koji mnogo glasno misle da znaju o svemu da misle.
Gde kreiraš nered pa ga pakuješ pod kreaciju i pefekciju ,poželjnu ... ili to ili ništa. Život staje.

Status
Not open for further replies.
Back