Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Velika šteta za Alinu, ja koji čak ne volim etno priznajem da je ta pesma grmela. Ipak ne za Zorju, to što sada nema etno konkurenciju ne znači da bi prošla išta bolje od Balkanike, dakle 19. mesto.
to je vrlo naivno razmišljane opterećemno teškom predrasudom i animozitetom

• Haha
Reactions: FFM
Da...ako nešto uništi Sarinu pesmu kod žirija biće to taj nesretni tekst.... muziku ko kako shvati ....nastup takođe. On će biti prelomna tačka.

ytb:

ytb:

Zdravo svima posle toliko vremena. Podržavamo zdravlje ove godine! Iako se nikada neće desiti Konstrakta FTW!!!

Mada nisam opterećen, sedeću i uživati ovog puta. Jedino čime sam nezadovoljan je raspodela polufinalista, imam osećaj da u drugom polufinalu vredi samo par pesama (još se i Gocily povukla, prava šteta :confused:)

Ljubi vas Vaš E.S.

Samo da ne djeluje toliko pogubljeno, ništa više. Nisam očekivao da odradi koreografiju ali...

Ne bih išao toliko daleko, ali sam se baš nadao devojkama na sceni jer mislim da Sara baš ima taj gril group leader vajb. Na osnovu prethodnih nastupa i videa joj verujem da će pokidati, pa hajde da vidimo.
A ko je rekao da neće biti devojaka na sceni na ovaj ili onaj način? Jeste ona rekla da će joj na sceni pomoći "muškarčine", ali uveliko se i spekuliše o tome da je "muškarčina" iz pesme zapravo devojka...

Na ovom klipu sa Banetom Lalicem se pojavljuje i Mladen Lukic, iz Balkanike. Ako se ne varam, on je i prosle godine bio u delegaciji sa Hurricane.

Status
Not open for further replies.
Back