Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Samo da se ogradim, ja nisam pričao o tome da li je Sarjin tekst adekvatan za ESC ili ne (svakako je tekst na ESC nebitan) već je meni nebulozan.

Navodno sam čuo da je praksa da svaki član žirija dobija svaku pesmu prevodenu na engleski. ..neko pravilo EBU-a.
A one koje su već na engleskom dostavlja se taj tekst pesme. Da li je to tačno ne znam. Pročitao na stranom X forumu.

Meridian dao kvote Sara 1,6, a Zorja 2,2 toliko su sramotno male kvote.. Ja bih pre lovu stavio na Zorju nego na Saru..

Sarin nastup će biti katabazni dark nastup ... crvena svetla u pozadini ,scena crna ,mnogo dima... laseri

u jednoj ruci će držti bič a u drugoj policajske lisice
polako ide , primiči se ka sredini scene ..

a na sredini scene REKVIZITA

ogroman krevet a na njemu muškarčina razbacana u slip gaćama :love::ROFLMAO::ROFLMAO:

u pozadini neke kokumbine izvode devijante pokrete...
Sara je na vrhuncu ... viče i dahće HOĆU HOĆU... :p
Ukrajina i njeni scenski nastupi na aparatima

E šta mislite, ko od svih ovde spominjanih PZE aktera, osim teta Oli, sedi pije kafu i čita forum? lol

Meridian dao kvote Sara 1,6, a Zorja 2,2 toliko su sramotno male kvote.. Ja bih pre lovu stavio na Zorju nego na Saru..
To su kvote od pre tri dana i još ih nisu promenili. Čak im i dalje Goca Tržan u ponudi, iako je odustala od PZE.

Sad sam poslušao iznova baladu u izvođenju Zejne Murkić - "Nema te", i definitivno mislim da mi se najviše dopada, prelepi ukrasi u glasu, krajevi zvuče maestralno u studijskoj verziji....dopada mi se piano muzika sa elementima džeza i onda tako mala ali predivna nota duvačkih intrumenata sa prizvukom etno muzike, kao i predivno aranžirani prateći vokali pri kraju...

OK, hajde jedan divlji scenario:
Svi favoriti od silnog truda da se izdvoje naprave ultra krindž nastupe (Sara se potpuno pogubi u tami i ode preseksualno, Zorja rodi to jagnje i zajaše u ga u suton, Anđelininim raspad igračicama ispadaju umeci i krive se silikoni, Lukas se razvali od života i jedva izmrmlja pesmu) i stoga se i glasovi zbunjene publike raspu i odluka je na samom žiriju.
Ko mislite da bi pobedio onda?

Moje pare bi išle na Ivonu. Ona mi je kao avokado tost ili exYU plejlista. Niko ne može da realno nešto veće zameri, neće se izblamirati javno ako podrži jer je pesmica dobra, a ona simpatična i dobro peva, a za razliku od ostalih bar iole moderna i relevantna u današnjim trendovima.

A Mrm je Čeda Čvorak
harry potter book GIF

Status
Not open for further replies.
Back