Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad se već autujemo - ovde serijski izdajnik svoje otadžbine na ESC. A baš bih voleo da ove godine izaberemo nešto „kršteno” (pun intended), pa da budem turbopatriota :daire:

Juuu ja bio ubeđen da nije, sećam se da mi bilo krivo, al kontam sad to je u stvari bilo zbog slabog plasmana u finalu, hvala na ispravci 😁

Bogami ja Evroviziju pratim navijački (iako naravnovolim takmičenje zbog nove muzike i izvođača), kao i svaki sport u kome se takmiči Srbija ili neko iz Srbije. 2014. mi je bila baš prazna godina, a one tri godine kad smo ispali ignorišem i smatram ih za najgore otkad gledam. Nema tu cile mile. Samo mi se 2009. nije svidjela pjesma na prvu, vremenom sam se navikao, i naravno, navijao svim srcem da prođe i bio prilično ljut što nije. Ako Srbije nema u finalu, nema ni meni uživanja u istom. Jednostavno je. Kao kad pratim Mundijal ili EP (pogotovo ovo) u fudbalu sa i bez Srbije - nebo i zemlja.

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 17. februar

Zoe Kida skočila za tri mesta i ponovo se vratila u top 10, dok je Boris Subotić ispao. Primetne skokove su zabeležili i VIS Limunada, za tri mesta, i Igor SImić, za dva. Lukas se vratio u trending.

pbiLHWA.png

Neće mi biti drago da ode Lukas niti bi ovde glasao za gospodina. Nema najgoru a ni najbolju pesmu na našem izboru.
Niti bi ista bila najgora na escu.
Ako slučajno ode, zaboli me neka ide čovek, sigurno ću mu poželiti tamo sve najbolje. Pa kad lupi dupetom o ledinu , to bi bilo to ,videćemo :ROFLMAO:

Aca Lukas ne bi bio najgori predstavnik Srbije
bile su to Moje 3 sa Sarom džavolicom...sada ako nas ista uvali sa ovom elekto cajkom u pekmez biće to kmečanje epskih razmera :ROFLMAO:

Last edited:
  • Like
Reactions: FFM
Ja sam do sad podržao svakog našeg predstavnika, i kad mi se svidela pesma i kad nije, ali kad nije nisam nešto bio potrešen lošim rezultatom. Lukasa ne da ne bih podržao već bih priželjkivao da ostvari naš najgori rezulat do sada, iz razloga što je stvarno ljudski odron i osećao bih se grozno da nas on predstavlja, kao i većina nas ovde vidim.

Pa finala kada smo mi ispali su generalno bila dosadna jer se ili pobednik znao mesecima unapred kao sto je bilo sa Norveškom i Danskom ili je pobednik bio stravicno dosadan kao Portugal.

Godine kada uopste nismo nastupali(2006 I 2014) su zapravo bile jako zanimljive sa sokantnim pobednicima.

Status
Not open for further replies.
Back