Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja HLV uošte više ni ne slušam baš iz razloga što je ta digitron verzija na spotify-ju umesto revampa, mada nisam bio oduševljen ni onom overproduced verzijom sa škripanjem kreveta

Meni je zapravo najgora ona s Beovizije sa marširanjem i lupanjem na koje su muzički stručnjaci tada pali u nesvest.

Mislim da se podrazumeva da znaš da pevaš ako ideš na evroviziju i da možeš dobro da izneseš svoju pesmu, nije to ništa toliko vredno pažnje, makar na evroviziji. Dobar glas ne donosi glasove.
Onda cemo sledece godine poslati Kiju ili Sandru Afriku 😉

Bgm, da nije bilo LL, zaboravio bih na njih kao i na ostale promašaje tipa Balkanika i Tijana. Ali iskupile su se samo tako. 😍

Ali ove je do sada stvarno repriza 2013 vecina na forumu je bila za Moje 3 i tada sam pisao da treba Dusan da ode. 😂 Samo kazem ove godine se uzdam i u glasove publike a i u ziri. 🙂

Bgm, da nije bilo LL, zaboravio bih na njih kao i na ostale promašaje tipa Balkanika i Tijana. Ali iskupile su se samo tako. 😍
Ali ja uopste ne vidim neku narocitu razliku izmedju te dve pesme.

Ja se bojim da će Zorja da pretera sa nastupom kao Kraljićka. Inače meni je Rijeka bolja pesma kad sve saberem. :eek:

Status
Not open for further replies.
Back