Onda cemo sledece godine poslati Kiju ili Sandru AfrikuMislim da se podrazumeva da znaš da pevaš ako ideš na evroviziju i da možeš dobro da izneseš svoju pesmu, nije to ništa toliko vredno pažnje, makar na evroviziji. Dobar glas ne donosi glasove.
Možda ako otvoriš bukvar i naučiš da čitaš kako treba videćeš da sam napisao da se podrazumeva da znaš da pevaš ako ideš na evroviziju.Onda cemo sleswcw godine poslati Kiju ili Sandru Afriku![]()
Ne bi. Danas bi bila 18. kao Nevena jer etno više ne prolazi.Meni Oro zvuci kao da bi i danas bila u top 10. Nekako vanvremenska pesma.
Eto, Zorja neka unajmi Joksimovića sledeće godine i pobeda na izboru ko kućama Joksimović je genije, nadam se da će nekad opet poslati pesmu na PZE
Netreba joj Joksimovic i ove godine ce biti pobeda ko kuća ako sve bude regularnoEto, Zorja neka unajmi Joksimovića sledeće godine i pobeda na izboru ko kuća
Kako se ja secam dosta njih je bilo da odu Moje 3.Valjda je forum želeo Dušana tad.
Ali ja uopste ne vidim neku narocitu razliku izmedju te dve pesme.Bgm, da nije bilo LL, zaboravio bih na njih kao i na ostale promašaje tipa Balkanika i Tijana. Ali iskupile su se samo tako.![]()
Ma da, zato štoNezreba joj Joksimovic i ove godine ce biti pobeda ko kuća ako sve bude regularno![]()
Pa valjda je jasno da se radi o mom subjektivnom doživljaju tj. ukusu.Ali ja uopste ne vidim neku narocitu razliku izmedju te dve pesme.