Zorja izgleda sjajno
Ne volim što moram ovo da pitam, ali, je li to potvrđeno?Nije za nastup znači hvala sotoni
"Moja bol" bila odlicno izvedena uzivo. Ona pjesma je komotno mogla u Tel Aviv.gde si čuo?
Za šta tačno bravo? Čovek kupio preglede i došao do 100k. Pre neki dan nije imao ni 50k.Bravo za Igora Simića!
Ne komentarisite samo nego pustite i slike ili videe ako nesto izadje .Zorja izgleda sjajno
Ma mislio sam na ovu sliku koju sam kvotovaoNe komentarisite samo nego pustite i slike ili videe ako nesto izadje .![]()
Joj boze ovo je bas lose
Kako je sladak!U Jutarnjem programu predstavio se Boris Subotić. Rekao je da je pesma nastala pre dve godine i nije je spremao za festival, a rađena je po uzoru na istinitu priču. Ne želi da otkriva išta o nastupu pre 3. marta, ali to će upotpuniti priču pesme. Kaže da je Evrovizija jedina utakmica koju gleda u toku godine i da bi mu odlazak na nju bilo ostvarenje sna.
![]()
![]()
![]()
Odvratno. I ne mogu da verujem kakav se sve rečnik dozvoljava ovde.1. Boris vrlo nežno i spevifično drži mikrofon u rukama... izgleda da je takav u svakoj situaciji![]()