Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I meni se Shum svideo na prvu, a i Muškarčina isto, ali sigurno da i kad mi se svidi pesma na prvu ne krenem da razmišljam e ovo je za Evroviziju (jer se meni i još nekom sviđa) ili e nije za Evroviziju (jer se meni i još nekom ne sviđa), za takvo vrednovanje mislim da više nema mesta ovog leta gospodnjeg 2022.
Bukvalno glasaćemo i mi i žiri pa ćemo videti šta nam je u tom trenutku za Evroviziju i ćao 😁

Btw živo me zanima po čijim su to merilima npr. Italija, Ukrajina i Island 2021. bile pesme za Evroviziju i kome su to te pesme upalile na prvu da je reko "e ovo je baš top za Evroviziju i odma se vidi da će u top 5 da bude".
Ne tvrdim ni za jednu pesmu sa PZE da bi bila u top 5, već da su poslednjih 4-5 godina (a prošle godine više nego ikad) potpuno nestale kategorije "jeste za ESC" i "nije za ESC".

Ukrajina prošle godine u dosta topova bila zadnja.

Zorja me je toliko počela smarati da je svaki put preskočim... Smorja...
A ti si postao teška Smorana jer nema dana da ne šenjiš ovde kao kuče pred Sarinim nogama :oops::giggle:
kako ti samo ne dosadi...

ma bilo ko da priča o bilo kome sve vreme...

Ja navijam za NAŠE.... u bar tri pesme pronalizim ono nešto što je efektno i dobro za esc.

I oni se međusobno podržavaju koliko vidimo i ništa loše ne kažu o pesmama koje su im takmaci...

briga me realno i za Saru i Zorju i bilo koga na taj način da bi mi to postalo OPSESIJA.

Mene je Sara na prvu ostavila u čudu, ali već na drugu bilo jeeee

zonazamfirova-katarinaradivojevic.gif

A ti si postao teška Smorana jer nema dana da ne šenjiš ovde kao kuče pred Sarinim nogama
kako ti samo ne dosadi...

ma bilo ko da priča o bilo kome...

Ja navijam za NAŠE.... u bar tri pesme pronalizim ono nešto što je efektno i dobro za esc.

I oni se međusobno podržavaju koliko vidimo i ništa loše ne kažu o pesmama koje su im takmaci...

briga me realno i za Saru i Zorju i bilo koga na taj način da bi mi to postalo OPSESIJA.
Nemaš knjižicu očigledno.

Moj TOP 5:

1. Sara Jo
2. Angellina
3. Marija Mikic
4. Zorja
5. Boris Subotic

Ko god da pobedi od njih, ja cu biti srecan, jer su mi sve pesme dobre i jednako cu podrzati svakoga od njih ko nas bude predstavljao.

Super, mada nisam ni sumnjao da će ga biti.

Ovo "postolje" sad i meni jako bode oči i izgleda jako jeftino, ali da mi niko nije skrenuo pažnju ne bih ni provalio.

Super, mada nisam ni sumnjao da će ga biti.

Ovo "postolje" sad i meni jako bode oči i izgleda jako jeftino, ali da mi niko nije skrenuo pažnju ne bih ni provalio.
I meni, kvari celokupan utisak, ali okej, neću previše da se žalim

Status
Not open for further replies.
Back