Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Reklama, pobogu, valja se malo hvaliti pregledima. No to neće pomoći. Bolje lepo da ulože u SMS glasanje kao Ana Milenković.

Čitam na jednoj mreži kako jedan lik kaže da će neki od Sarinih momaka imati stilizovanu masku na faci, koju posle skidaju

ko zna.... liči mi pre da se neko zeza i mašta, al opet možda se to uklapa u taj eksentrik nastup.

Jel iko bar na-čuo na bilo koji način šta zapravo Sara sprema od koreografije.....kako bi to trebalo da izgleda ?

Ja imam utisak da će tipovi oko nje morati da se poubijaju od pokreta većim delom ta tri minuta,
pa ne može sa stajati ili lagano klatiti pored onakvog bita koji ubija od prve do poslednje sekune....

Ima onaj usporeniji deo pred sam kraj, tu se najviše oseti dark atmosfera i kad to bude išlo nešto posebno treba da se dešava na sceni.

Ne znam možda spremaju i neku rekvizutu, nešto neuobičajeno i do sada neupotrebljeno na escu.

Last edited:
Čitam na jednoj mreži kako jedan lik kaže da će neki od Sarinih momaka imati stilizovanu masku na faci, koju posle skidaju

ko zna.... liči mi pre da se neko zeza i mašta, al opet možda se to uklapa u taj eksentrik nastup.

Jel iko bar na-čuo na bilo koji način šta zapravo Sara sprema od koreografije.....kako bi to trebalo da izgleda ?

Ja imam utisak da će tipovi oko nje morati da se poubijaju od pokreta većim delom ta tri minuta,
pa ne može sa stajati ili lagano klatiti pored onakvog bita koji ubija od prve do poslednje sekune....

Ima onaj usporeniji deo pred sam kraj, tu se najviše oseti dark atmosfera i kad to bude išlo nešto posebno treba da se dešava na sceni.

Ne znam možda spremaju i neku rekvizutu, nešto neuobičajeno i do sada neupotrebljeno na escu.
Možda je ta muškarčina u stvari dildo 🤷‍♂️

U Jutarnjem programu predstavili su se CHEGI i Braća Bluz Bend. Nastupaju Stefan Chegi (vokal), Dušan Chegi (klavijature, vokal), Jovana Milutinović (vokal i violina), Marina Krulj (glavni ženski vokal), Georgije Grbić (saksofon) i Aleksandar Minović (truba).

6AjLJf4.png

Dušan (levo) i Stefan (desno) Čeganjac

aneq77J.png

Predstavila se i Marija Mirković. Kada je čula da ima tako puno proba u studiju, pomislila je da nema vremena za to, ali je posle shvatila da ima smisla, jer na prvim probama neke stvari ne budu baš ok, pa taman da se sve skocka.​

N2PxEft.png

UIc4jmu.png

Baš sam skoro razmišljao o tim glasinama i omiljena mi je definitivno "Nina je vrisnula na probi za žiri".

Predstavila se i Marija Mirković. Kada je čula da ima tako puno proba u studiju, pomislila je da nema vremena za to, ali je posle shvatila da ima smisla, jer na prvim probama neke stvari ne budu baš ok, pa taman da se sve skocka.​

N2PxEft.png
Ljudi koji nose sesire i naocare za sunce u zatvorenim prostorima su mi uvek tako smesni. Ti reflektori stvarno ubijaju, zar ne, prosto ti dodje da odsedlas konja i odjases.

CHEGI i Braća Bluz su svi bili sa tamnim naočarima, a predstavili su i koreografiju, pa hajde da upamtimo korake 💃

Xkj59WF.gif

7vRO50L.gif

CHEGI i Braća Bluz su svi bili sa tamnim naočarima, a predstavili su i koreografiju, pa hajde da upamtimo korake 💃

Xkj59WF.gif

7vRO50L.gif
O njihovom stajlingu bih imao svašta da kažem, ali tu tamne naočare bar razumem kao obvious node to Blues Brothers.

Opa ovi pokreti su puni seksipila ... ovaj prvi (najbliže) je moj :cool::ROFLMAO:

zamislimo tek kako će Sarica i njene muškarčine da zapale scenu ...hmmm... biće seksa do plahona :love:

Status
Not open for further replies.
Back