Pa pricali su to za nas 2018.Ja i dalje čekam godinu kad ćemo mi završiti nepravedno visoko i kad će pričati da smo precenjeni.![]()
Možda je ta muškarčina u stvari dildoČitam na jednoj mreži kako jedan lik kaže da će neki od Sarinih momaka imati stilizovanu masku na faci, koju posle skidaju
ko zna.... liči mi pre da se neko zeza i mašta, al opet možda se to uklapa u taj eksentrik nastup.
Jel iko bar na-čuo na bilo koji način šta zapravo Sara sprema od koreografije.....kako bi to trebalo da izgleda ?
Ja imam utisak da će tipovi oko nje morati da se poubijaju od pokreta većim delom ta tri minuta,
pa ne može sa stajati ili lagano klatiti pored onakvog bita koji ubija od prve do poslednje sekune....
Ima onaj usporeniji deo pred sam kraj, tu se najviše oseti dark atmosfera i kad to bude išlo nešto posebno treba da se dešava na sceni.
Ne znam možda spremaju i neku rekvizutu, nešto neuobičajeno i do sada neupotrebljeno na escu.
Pa uklapa se skroz u tekstMožda je ta muškarčina u stvari dildo![]()
možda to bude neka stilizovana rekvizita da liči a ustavri nijeMožda je ta muškarčina u stvari dildo![]()
That's what she said.Gospode bože.
Ljudi koji nose sesire i naocare za sunce u zatvorenim prostorima su mi uvek tako smesni. Ti reflektori stvarno ubijaju, zar ne, prosto ti dodje da odsedlas konja i odjases.Predstavila se i Marija Mirković. Kada je čula da ima tako puno proba u studiju, pomislila je da nema vremena za to, ali je posle shvatila da ima smisla, jer na prvim probama neke stvari ne budu baš ok, pa taman da se sve skocka.
![]()
O njihovom stajlingu bih imao svašta da kažem, ali tu tamne naočare bar razumem kao obvious node to Blues Brothers.CHEGI i Braća Bluz su svi bili sa tamnim naočarima, a predstavili su i koreografiju, pa hajde da upamtimo korake
![]()
![]()