Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sara pevala "Brividi" kod Ivanovića.

IpfW63J.jpg

yOO8QZk.jpg

Nervira me ta Sarina pundjica. Nadam se da nece imati nesto slicno na nastupu. Najvise bih voleo da nosi frizuru slicnu onoj sa covera za Divlju.

Ne znam kakvu viziju imate sto se tice Sarinog nastupa ali ona sama zbog previse teksta, skoro pa bez pauze , nece moci da igra duze og 10 sekunde 😂, nema kad zapravo.
Ja je zamisljam vise da ce biti u nekom ležećem stavu ili onako hodati četvoronoške 😂😂mistično i kao neka zmija a da ce ovi likovi oko nje pokidati igranjem folkrolnih ali i inovativnih elemenata i da ce razbiti scenu time i oduseviti sve nas . Pred onu modulaciju ce se na ono instrumentalno tip, tip , se paliti i gasiti svetla u ritmu a onaj visok ton ce zapaliti scenu bukvalno. Naravno na tiho, tiho prst na nosu i ono tapsanje ruku pred visoki ton. Nekako je vidim u nekoj crnoj koži skroz, pantalone crne tesne , crven karmin kao njen zastitni znak i veci deo je na podu . Scenu crno, crvenu bez nekih boja previse.
Možda gresim i verovatno da gresim ali nemam drugu viziju kako ovo da izvedu a pre toga i osmisle. Samo da ne bude u nekom bikiniju na samoj sceni i vise gola nego obučena , onda bi zasrala celu stvar kod glasača ! 😩

Red je da se predstavim. Ja sam stari roker koji se ne razume u modernu muziku pa sam bio prijatno iznenađen pojavom Zorje u ZG. Pevala je sve što ja volim (osim jedne pesme ali nebitno) i u svakom žanru bila podjednako ubedljiva. Jasno je da "navijam" za nju u PZE ali ne fanatički. Ne mislim da će ona proći i za to imam i neke argumente. Prvi razlog je sistem glasanja 20/1 koji favorizuje one koji imaju dobru organizaciju i pare. Zorja je bila ubedljivo najbolji vokal u ZG ali je po glasovima bila tek 5. Da je sistem bio 1/1 verovatno bi bila bolje plasirana. Što se žirija tiče, tek tu je sve moguće. Na sve ovo dodajem i političke igre i biću zadovoljan ako ponovi plasman iz ZG.

Da je žiri instruisan videlo se i po Makedoniji kada je promenila ime šta se desilo. To je jedan ekletantan primer.
Čak i jedna Britanija ih je ocenila visoko a nikad u životu pre toga ni posle nije im dala ni bod...što se tiče žirija.

I puno je takvih čudnih " koincidencija" da bi žiri neko smtarao poštenim i nenaštimovanim...

Isto tvrdim da nije ovog njesra između RUS i UKR, veštica Jamala ne da ne bi videla pobede, ma ne bi možda bila ni u top 5 te godine.
Sergej bi odneo pobedu ubedljivo. I to je zasluga geopolitičkog inženjeringa žirija što " zla " RUS te godine nije pobedila a sve u korist čeda Ukrajine, koju gle čuda Vladimir Vladimirovič otima iz tog zmijskog zagrljaja.

Ako ni zbog čega drugog oko ove ruske intervencije onda mi je drago što više nećemo nikad videti Jamalu i celu co.
Bukvalno najbesmisleniji pobednik ikada

Pink objavio članak o Zorji pre nekoliko dana, možda ipak nije zabranjena

U Jutarnjem programu predstavila se Jelena Pajić. Učestvovala je na Pesmi Evrovizije triput kao prateći vokal Knezu, Tijani Bogićević i Hurricane i bila bi joj velika čast da predstavlja svoju zemlju. Koreograf njenog nastupa je Irena Šarović, Dejana Momčilovć je dizajnirala haljinu, a za vizuelni identitet je zadužen Sanjin Ćorović. Biće sama na sceni u crvenoj haljini.​

nQanpWz.png

fAP7A1B.png

Sara pevala "Brividi" kod Ivanovića.

IpfW63J.jpg

yOO8QZk.jpg
Mislim da ovde vidim problem koji Sara ima kroz celu karijeru i zašto nije zvezdetina kakva može da bude.
Prelepa je, talentovana, ima svetski vajb, oseća scenu, ima sjajan osećaj za ritam.

Ali nekako svega natrpa previše i teško ju je uzeti za ozbiljno. Od tinejdž imena (Sara Jo), preizražene mimike, ovakve kose sada... Mislim ona ima sve potencijale da bude nova Nataša Bekvalac po popularnosti, ali nekako uvek balansira na granici krindža. Dajem joj big props što donosi neki svetski vajb kod nas koji drugi ne donose (npr. Lava) l, ali samo malo da se fine-tunuje u celokuonom izražavanju i bilo bi top.

Status
Not open for further replies.
Back