Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja znam da ću prvo Baloša, Anđu, pa onda Luku, Džipsija, Hurricane, Filarrija i ostale relativno bitne.

Ja ću najverovatnije da dođem na forum i vidim 10 top lista već u 12:15h i da na osnovu toga napravim neku procenu za koju će se posle ispostaviti da je sranje, pa ću onda poslušati pesme ovih što imam ideju ko su i onda posle par dana one sa najviše viewa.

tumblr_o16n2kBlpX1ta3qyvo1_1280.jpg

Ja slušam redom kako objave, komentare ovde pišem tamo oko 18h, napisaćete nekih 100 stranica tako da nema šanse sve da pročitam, ako ponovim nešto što je neko rekao ranije, praštajte 😂

Meni brzo proletelo baš.. Sutra ću biti nažalost na poslu popodne ako izađe posle 14h neću moći ceo dan da slušam. Isključiću net jer ćete da bombardujete ovde a ja neću stići da uđem da čitam 😆
Ako izdržim da ne odslušam do uveče do 12 secite me.

Ja ću verovatno slušati redosledom nastupanja, to mi je nekako uvek bio model.

Nakon nepunih mesec dana od objave liste i povremenog preslušavanja onoga što su učesnici objavljivali ranije, mislim da najveći potencijal nešto kvalitetno da ponude imaju 4 učesnika. Tu (na slepo) vidim potencijalnog predstavnika i pobednika bar dok ne čujem sve pesme a utisak sutra će se verovatno menjati. Prva godina bez jasnog favorita na osnovu imena i to može biti super. 😉

Elem, najviše očekujem i prve slušam:

1. Luka Blek
2. Angelina
3. Stefan Zdravkovic-Princ
4. Milan Bujaković (moj dugo željeni muški ESC predstavnik Srbije).

Uz njih kao potencijal za najveće iznenadjenje dajem pre svih Zejni a onda Pupiću (ako baš ne smori nekom melanholičnom baladom), Tijani, Hurricane i možda Gipsiiju.

Javlja mi se 🫣 da će forumaši sutra Balošem biti daleko najviše razočarani a daj Bože da grešim i da razbije ali instiktivno mi se po pitanju njega teži flop javlja.

Ako Baloseva pesma bude kao idemo do mene ja cu biti zadovoljan. Mozda ne ove godine za esc jer ipak treba za to malo stamine sto se tice nastupa ali ja nemam nista protiv da on trenira

Status
Not open for further replies.
Back